Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Ни речи о Кешељу

Светислав Пешић
Светислав Пешић

Последњих недеља „чаршијом“ се пронела информација како би Марко Кешељ, кошаркаш Олимпијакоса, могао ову сезону да заврши у Црвеној звезди. Репрезентативац Србије би добро дошао нашој екипи, значајно би подигао квалитет тима, међутим шеф струке Светислав Пешић тврди да контакта са Пирејцима није било.

„Нисам се чуо са Марком, нити ме је звао неко из Олимпијакоса. У овом тренутку нема ни речи о таквој могућности“, рекао је Пешић за „Новости“.

Спортски менаџмент клуба ради на проналажењу адекватних појачања, међутим за сада нема информација о именима играча.

Повезане вести

17 comments

aleksa јан 5, 2012 at 13:38

Gde su ivelja i stamenkovic

Reply
Dejan јан 5, 2012 at 11:36

Momci, ako neko ima link za današnju utakmicu neka ga postavi, pošto B92 ( ponovo) ne prenosi utakmicu.
Hvala unapred.
ZVEZDA!!!

Reply
coa јан 5, 2012 at 14:19

http://www.profreetv.com/ evo brate,trebalo bi ovde da bude

Reply
coa јан 5, 2012 at 14:20

evo brate,valjda ce ovde da bude http://www.profreetv.com/

Reply
Теша_Делија!!! јан 5, 2012 at 08:56

Ma ko ce da dodje kod nas, sta se zavaravate. Imamo dva igraca sto valjaju i koji moraju mnogo da pokazu i imamo vrhunskog trenera, ostalo je kanal, sto pokazuju i rezultati.

Reply
Dark јан 5, 2012 at 10:15

Pretera ga! Ali bas!

Reply
Теша_Делија!!! јан 5, 2012 at 10:17

U vezi cega? Po meni jedino sto valja kod nas su Cvele, Neca i Kari. U vezi pojacanja nemam sta tu da ti objasnjavam, koji su se igraci pominjali na pocetku sezone Rakocevic, Milicic i niko nije hteo da predje kod nas, cak ni Milicic koji je provereni Delija.

Reply
Dark јан 5, 2012 at 10:24

A ko ih je to pominjao? Bloods?
Znaci ne valja ti Petar Popovic koji je malte ne jedno vreme sam igrao protiv Sirokog i digao nas iz mrtvih?? Ne valja ti Milutinovic??? Bolje da ne nabrajam dalje… ako vec tebi nije jasno u vezi cega si preterao onda sta vredi da ti ja pricam. Predlazem ti da udjes na yt i da pogledas celu utakmicu protiv velikog Makabija. Da ne sirim pricu dalje.

Reply
severna_strana јан 5, 2012 at 11:53

decko, pogledaj tu dvojicu gde igraju, bas ce oni da dodju kod nas… rakocivic igra evroligu i ko zna koliku platu ima… a milicic igra super u minesoti, dok onaj grobar greje klupu ceo mec… pekovic je dosao jer tamo uopste i ne igra, milicic je skroz druga prica…

Reply
Теша_Делија!!! јан 5, 2012 at 12:43

A mislis da Keselj nema bolju ponudu i da zeli da se bori za opstanak u ligi?

Dark јан 5, 2012 at 12:44

A ko ih je to pominjao? Bloods?
Znaci ne valja ti Petar Popovic koji je maltene jedno vreme sam igrao protiv Sirokog i digao nas iz mrtvih?? Ne valja ti Milutinovic??? Bolje da ne nabrajam dalje… Ako vec tebi nije jasno u vezi cega si preterao onda sta vredi da ti ja pricam. Predlazem ti da udjes na youtube i da pogledas celu utakmicu protiv velikog Makabija. Da ne sirim pricu dalje.

Reply
Теша_Делија!!! јан 5, 2012 at 13:15

Predlazem ti ja da pogledas tabelu ABA lige.

Dark јан 5, 2012 at 13:31

A ja tebi predlazem da pocnes da dolazis na utakmice. A tu tabelu, pogledaj na kraju sezone. svaki ozbiljan klub tek na kraju sezone, svodi racune i procenjuje da li je sezona bila uspesna ili ne. A posto sebe nazivas delijom, ne bi bilo lose ni da pozoves iste da se vrate u pionir pomognu svom klubu.

Теша_Делија!!! јан 5, 2012 at 13:49

Ja sam medju prvima kupio sezonsku za basket, jer su bile price da cemo da sklopimo dobar tim, da ce da se borimo za evroligu i stosta drugo, ali ja da idem da gledam ovu jad i bedu, ne mogu.

Dark јан 5, 2012 at 14:25

Pa ako je tako tek onda mi je prosto neverovatno sto tako pricas?! Seti se samo koliko smo utakmica izgubili u poslednjim sekundama.
I ko je to tebi obecao evroligu? Bloods i forumasi? Covece, pa nama su do prosle godine plenili koseve sa Malog Kalemegdana! Ajmo malo strpljenja. ako ga je za FK bilo 4 godine, mislim da za KK moze bar jedna!

delija86 јан 5, 2012 at 08:36

Kari dovedi Keselja i Viznevskog,msm ne sto ga traze i grobari nego sto je slobodan i mnogo bi pomogo,a teraj Bojana Popovica jer je po statistici bio nas najnekorisniji igrac!!!!!!!!

Reply
Danilo- Zvezdaš јан 5, 2012 at 10:42

Pod obavezno, ako je moguce, dovesti Keselja i Viznjevskog! Vuiznjevski je provereni igrac, igrao je i za nas, jedan period. Mora se reagovati na vreme, kako bi se ti igraci sto dolaze uigrali!

Reply

Leave a Comment