Moja Crvena Zvezda
Архива

Novosti:“Uz Pačeka i Filjo na Marakani“

Paul Enrike Filjo

Iako je početak prelaznog roka za fudbalere još uvek daleko, vesti o eventualnim transferima se smenjuju iz sata u sat. Danas je predsednica brazilskog Flamenga potvrdila dolazak Vinicijusa Pačeka u Crvenu zvezdu, a povodom eventualnog transfera u Beograd Pačeko je kratko izjavio brazilskim medijima:

– Prihvatio bih svaku ponudu koja je dobra za mene i za klub. Jedino što bih voleo je da u Riju ostanem do 20. juna i sačekam da mi se supruga porodi.

Sa druge strane, ponovo je u prvi plan izbio i napadač belgijskog Vesterloa Paol Enrike Filja, koji je pre samo par dana već bio viđen u Anderlehtu. I za Filja, garant je Dejan Rambo Petković, ali su se pored Anderlehta kao zainteresovani klubovi javili i Bešiktaš i moskovski Dinamo.

Pored brazilskih pojačanja, i pojedini domaći fudbaleri figuriraju kao budući nosioci crveno-belog dresa. Među najčešće pominjanim su desni bek Rada Aleksandar Todorovski, levi bek OFK Beograda Milan Rodić, golman OFK Beograda Bojan Šaranov, krilo Spartaka Marko Mirić, kao i nekadašnji napadač novosadske Vojvodine, a sada španske Đirone Ranko Despotović.

Kada je reč o odlascima, Milovanović se vraća u Lens, Kadu se seli u turski Manisaspor, Savio i Stamenković su blizu pronalaska angažmana u Azerbejdžanu, Li Adi je otpisan od strane trenera Prosinečkog, a blizu odlaska je i Mohamed Aval Isah za koga je kako se nezvanično saznaje zainteresovano italijansko Leće, dok je Koroman blizu ruskog Krila Sovjetov. Pored navedenih igrača i još neki će napustiti klub, ali o tome kada dođe vreme.

Повезане вести

40 comments

Comments are closed.