Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуглањеНајновијеОстало

Црвено-бели спремни за нову сезону

У Звездином прес центру Куглашки клуб Црвена звезда на традиционалном окупљању представио је екипу за предстојећу сезону 2019/20.

Председник клуба Мирослав Мацура поздравио је присутне играче и чланове, а затим укратко анализирао сезону иза нас и најавио предстојеће изазове.

Желим да поздравим све присутне и да вам се захвалим на доласку, жао ми је што нису сви могли да буду присутни данас. Од последњег окупљања смо прославили 65 година клуба организацијом турнира који је побрао бројне похвале. У претходној сезони смо освојили 6.место, надам се да ћемо поправити тај резултат, али смо освојили 2.место у Купу Србије и тиме се квалификовали за НБЦ куп, који се почетком октобра одржава у Славонском броду. Такође, наши ветерани су постали прваци државе. Што се тиче наредне сезоне бићемо јачи за неколико нових играча. Појачали су нас Петар Јанковић и Горан Цимеша из редова Партизана, Драган Вукелић из Спартака, Аврам Јевремовић из Словена из Руме и Душан Пуача из Технохемије. Надам се да ће екипа бити сложна и компактна, а сви првотимци у складу са реномеом клуба и спортског друштва, које је највеће на Балкану. Верујем да ћемо пружати боља издања и бити конкурентнији, али не можемо бити незадовољни ни прошлом сезоном јер је то био наш домет у том тренутку.

Након састанка уследило је групно фотографисање екипе, а затим се дружење наставило у доброј атмосфери у кругу чланова и пријатеља клуба.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment