Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Велика борба Огњена Кузмића

Здравствено стање Огњена Кузмића стабилно али и даље врло озбиљно. Нови прегледи скенера главе и рендгена плућа показали да нема додатних компликација.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је здравствено стање Огњена Кузмића стабилно, али и даље врло озбиљно.

Кузмић се и даље налази у шок соби Ургентног центра у Београду, али су након почетна 24 сата, први знаци охрабрујући.

О кошаркашу Црвене звезде који је и даље у индукованој коми, од пријема у недељу брине изузетан лекарски тим у Ургентном центру, и КК Црвена звезда им се и овом приликом захваљује на свему што чине за Огњена од тренутка када је примљен у недељу у болницу у тешком стању.

У понедељак у раним јутарњим часовима Огњен Кузмић је поново детаљно прегледан од стране лекарског тима, урађен му је скенер главе и рендген плућа, који су показали да након 24 часа нема додатних компликација у повредама главе, као и да му се постепено враћа плућна функција.

КК Црвена звезда мтс схватајући велики интерес јавности и бригу свих добрих људи, наставиће да извештава о здравственом стању нашег Огњена Кузмића у складу са информацијама које добијамо од доктора Ургентног центра.

Зато још једном молимо све, да поштујући приватност породице Кузмић и тежину ситуације у којој се налази Огњен, информишу јавност о његовом здравственом стању скључиво користећи клупска саопштења.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ds banjaluka јул 16, 2019 at 00:22

…..Kuz……hajde ozdravi pa da se vracamooooo……………??????????????????????????????????????????????????

Reply

Leave a Comment