Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић: „Задовољан сам, бићемо још бољи“

Шеф стручног штаба нашег тима, Владан Милојевић, сумирао је утиске после победе над Судувом (2:1) и пласмана Црвене звезде у друго коло квалификација за Лигу шампиона.

Желим, пре свега, да упутим извињење у име клуба, стручног штаба и играча због несрећног старта Гобељића над Славицкасом. Желим брз опоравак играчу Судуве. Кад је утакмица у питању играли смо знатно боље него у Литванији, али има још простора за напредак. Потребне су нам такмичарске утакмице и сигуран сам да ћемо из меча у меч бити све бољи. Имали смо прегршт лепих шанси да постигнемо трећи гол и решимо све дилеме у потпуности. Резултат 0:0 доноси одређене проблеме јер, поред тога што „јурите“ погодак, морате да будете опрезни да не примите гол и уђете у нежељену ситуацију. Није било лако ни играти са играчем мање од 64. минута. Најбитније је да смо прошли у друго коло квалификација где нас чека сусрет са Хелсинкијем – рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба Црвене звезде је посебан акценат ставио на завршницу утакмице.

Било је тешко и мучно после прелома ноге гостујућег играча. Гобељић је у тешком психичком растројству. Заједно смо отишли до гостујуће свлачионице и извинили се представницима Судуве. Ривал је веома добра екипа и није случајно стигла на корак од Лиге Европе прошле сезоне. Нису наивна екипа и зато је постојао страх са моје стране. Задовољан сам, имамо простора да напредујемо и бићемо свакако још бољи. Већ за викенд нас очекује почетак првенства. Окрећемо се дуелу са Јавором, желим да играчи буду фокусирани на прву наредну утакмицу. Има времена да се спремимо и за сусрет са Хелсинкијем – изјавио је стратег нашег тима.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јул 17, 2019 at 21:23

sa Ivanicem ovo je maksimum..s obzirom da nije dodao i primio ni jednu loptu..ne mogu da verujem da se invalid forsira a i slepci vide da je na nivou seljackog igraca..pa da je Dzajin sin ne bi ga toliko forisirali ..ali ocito je veliki dil terze i miloja ne bi li ga nekome utrapili

Reply
Dragan јул 19, 2019 at 19:56

Miloje sve više podseća na Grofa Božovića iz druge sezone… Grof imao Fibela i Mouču, a Miloje ima Miluna i Ivanića… Pomenuti igrači su nivo Sloge iz Kraljeva… Čim treneri počnu da, se ugrađuju u transfere – ode sve u propast…

Reply

Leave a Comment