Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Уручене бесплатне сезонске за особе са инвалидитетом

На почетку нове сезоне ФК Црвена звезда је још једном показао да помера границе у опхођењу према сваком навијачу.

По први пут у нашој историји, највернији навијачи са инвалидитетом су добили специјалне бесплатне сезонске карте које ће им важити за све утакмице у сезони 2019/20.

Поносни смо на све активности нашег клуба у претходним сезонама које су довеле до тога да 45 особа са инвалидитетом добије бесплатне сезонске карте, које им је уочи утакмице са Судувом уручио председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић. Председник Мијаиловић се лично захвалио на подршци свим нашим верним навијачима са инвалидитетом и нагласио да је сваки навијач пођеднако битан и да клуб треба да прати потребе свакога од њих.

Овим путем посебно се захваљујемо свим појединцима који су учествовали у доласку на утакмице у претходним сезонама, као и следећим удружењима:

Клиници за рехабилитацију “Др Мирослав Зотовић” у Београду, Савезу дистрофичара Србије – представништво у Ужицу, Удружењу дистрофичара Ниш, Специјалној болници за рехабилитацију и протетику Београд, Националном Спортском савезу слепих и слабовидих Београд, Мобилности Македонија и Удружењу параплегичара и квадриплегичара Ужице.

Особама са посебним потребама обезбеђен је прилаз са источне стране стадиона “Рајко Митић” као и 82 специјална места са којих могу да посматрају све утакмице црвено-белих у овој сезони.

Улаз је на капији број 19 и обезбеђено је и 10 паркинг места за возила којима долазе на утакмицу.

Звезда се увек воли!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment