Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Огњен Кузмић стабилно, следи буђење из коме

Нови прегледи скенером главе и плућа показали да нема компликација, следи буђење из индуковане коме Огњена Кузмића. Клуб се још једном захваљује свима на исказаној бризи за здравствено стање нашег кошаркаша.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је нашем кошаркашу Огњену Кузмићу, након јучерашње максилофацијалне операције, у четвртак урађен нови детаљан преглед скенером.

Нови прегледи скенером, главе и плућа, које је обавио лекарски тим Ургентног центра у Београду, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе (мозак и даље благо отечен након трауме).

Такође, нови прегледи плућа су показали знатно боље резултате, и одлуком лекарског тима Огњен Кузмић ће полако бити пробуђен из стања индуковане коме у којој се налази од недеље када је доживео тешку саобраћајну несрећу.

КК Црвена звезда мтс још једном се захваљује свима који и даље свакодневно изражавају бригу и пружају велику подршку нашем играчу Огњену Кузмићу.

Клуб ће као и до сада наставити свакодневно и у договору са лекарским тимом да информише јавност о здравственом стању репрезентативца Србије и кошаркаша Црвене звезде.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja јул 18, 2019 at 16:59

Svakako ohrabrujuće vesti uz nadu da će se potpuno oporaviti. S druge strane, žao mi je što moram u ovom trenutku istaći pošto mi je Kuz verovatno omiljeni centar koji je igrao kod nas poslednjih decenija, skoro je izvesno da očekivana dream centarska linija Kuz Gist neće biti u pogonu, makar jedno izvesno vreme. Od pozicije gde smo bili jaki dolazimo do situacije da se molimo i za Gistovo zdravlje jer Odžo i Jovanović ne ulivaju optimizam, međutim, najava dolaska Štimca bi bila po mom mišljenju glupost epohalnih razmera, čak se ide do te mere da u toj situaciji odlazi Odžo. Molio bih radi zdravlja zvezdaške populacije da se o tome ne razmišlja ni u šali, sama najava gledanja juniora i Šimeta dođe mi da prestanem da pratim košarku. Najbezboljnije bi bilo potpisati kratkoročni ugovor sa nekim igračem poput Bilana, naravno u sportskom smislu najbezbolnije samo što je finansijski izdatak priličan. Prodajom sezonskih možda i preprodimo tu prepreku.

Reply
Србин са Космета јул 18, 2019 at 22:09

Билан је из Француске прешао у Сасари.
Чекати Куза,за то време Оџо,Јовановић,Ристић могу да искористе шансу.Ту су Гист и Фаје,као подршка,када се игра без класичне петице.
Прочитах да канађанин,грчког порекла,можда дође,из Кливлендове друге екипе

Reply

Leave a Comment