Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Боаћи: „Марин и ја ћемо решетати и у Суперлиги“

Фудбалери Црвене звезде овог викенда отпочињу такмичење у Суперлиги Србије у сезони 2019/20. У суботу од 20 сати на свом терену одмериће снаге са екипом Јавора.

Нападач црвено-белих Ричмонд Боаћи истакао је да је екипа потпуно спремна и мотивисана за старт домаћег такмичења.

Имамо тако добру екипу да сваки играч може да упути одличан пас и помогне у постизању гола. Када год добијем лопту кажем себи покушај, дај све од себе и резултат ће доћи. Тако је било против Судуве, а верујем да ће тако бити и већ на првој утакмици у домаћем првенству против Јавора – рекао је Боаћи.

Звездин нападач истакао је да одлично на терену сарађује са Марком Марином.

– Када имам Марина иза себе то је као када Ето и Инијеста играју заједно. Са њим на терену много ми је лакше да постижем голове. Када додамо да су ту и Бен и Иванић ствари су још лакше. Сви међусобно знамо како се крећемо на терену и где је коме најбоље да додамо лопту. Зато сам уверен да ћемо ове сезоне бити још ефикаснији него прошле сезоне.

Боаћи подршку са трибина означава као додатну снагу његове екипе.

– Навијачи нам много значе, сви добри резултати су и њихова заслуга. Фантастична атмосфера дочекала нас је на првој утакмици на Маракани у Европи, а уверен сам да ће тако бити и на старту домаћег првенства. Недостајале су нам такмичарске утакмице и најбоља подршка са трибина. Сада крећемо у нову сезону и позивам све којима је црвено-бела боја у срцу да дођу у суботу и подрже нас.

Како истиче Звездин нападач, лично се осећа потпуно спремно.

Много подиже самопоуздање играчу када прође цео припремни период са екипом, без ометања. То да је снегу да трчиш, да се бориш и да урадиш шта год пожелиш са лоптом. Последњих месец дана претходне сезоне сам пропустио због повреде, није ми било лако, али зато сам сада још јачи – поручио је Боаћи.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment