Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Прва припремна утакмица црвено-белих „Вучица“

Црвено-беле „Вучице“ припремају се за нову сезону, сезону великих амбиција. Шампионат Србије у фудбалу за даме у сезони 2019/20 почиње 17. августа, а наше девојке након „сувих“ тренинга, тренинга снаге, полако улазе у много лакшу фазу када ће се више радити на техничко-тактичкој припреми.

Сходно томе, тренер Александар Петровић заказао је и прву припремну утакмицу на којој ће моћи да се увери у до сада урађено и на чему треба стремити у наставку припрема. У недељу 21. јула на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ подно јужне трибине „Вучице“ ће одмерити снаге са екипом вршачког Баната.

Претходне сезоне екипа Баната учествовала је у оквиру Друге женске лиге група „Север“ и одиграла је два меча са подмлатком нашег клуба, екипом Звезда „Б“ 2018. Младе црвено-беле девојке у оба меча су оствариле убедљив победе 9:0 и 9:1.

Предстојећи сусрет биће добра прилика да се црвено-беле „одморе“ од тешког тренажног процеса и припреме за међународни турнир који се наредног викенда одржава у организацији Слоге из Земуна.

– Пријатељски припремни сусрет:
ЖФК Црвена звезда – ЖФК Банат Вршац
Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“ иза јужне трибине
Датум: Недеља 21. јул
Почетак: 17:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment