Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети и омладинци завршили припреме у Словенији

Наши омладинци и кадети су контролним дуелима са Бистрицом и Муром завршили припреме у Словенији.

Омладинци су поготком Миликића ремизирали са Бистрицом (1:1) и после две победе уписали први нерешени резултат у контролним дуелима. Асистент код гола нашег штопера био је Ричард Одада.

Стартну поставу тима Славољуба Ђорђевића чинили су: Катић, Гачић, Миликић, Лукић, Благојевић, Пантовић, Новаковић, Одада, Пиплица, Бурмаз, Бабић. Играли су још: Митровић, Радовић, Дедијер, Радуловић, Матић, Тејић.

Нову проверу су одиграли и наши кадети. Изабраници Марка Неђића савладали су Муру резултатом 5:0, а стрелци за Црвену звезду били су Станковић, Живановић, Никола Митуљикић, бачанин и Боровић. Била је ово четврта контролна утакмица и четврта победа талената рођених 2003. године, а стартну поставу Црвене звезде су чинили: Ћопић, Бјелановић, Радојевић, Ђурић, Живановић, Милетић, Бранковић, Станковић, Н. Митуљикић, Ј. Митуљикић, Бачанин. Играли су још: Лукић, Максимовски, Б. Петровић, Рамовић, Стојановић, Попесковић, Боровић, Кнежевић.

Проверама против Бистрице и Муре наши најстарији таленти су завршили припреме у Словенији, а за првенство ће наставити да брусе форму у Београду.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment