Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда на друштвеној мрежи Вконтакте

Црвена звезда је лидер међу клубовима у региону како по резултатима и успесима тако и на друштвеним мрежама, а бројним социјалним платформама на којима је доступан наш клуб придружио се и Вконтакте!

Мрежа популарна међу корисницима у Русији и на истоку Европе, по изгледу и функционалностима веома је слична Фејсбуку и после два Јутјуб канала, Фејсбук странице, Твитера на српском и енглеском, Инстаграм профила клуба, Анастасије и Омладинске школе, Вибер групе, Снепчета и Тик тока, дванаести је медиј на којем ће звездаши моћи да прате дешавања у црвео-белим редовима.

Отварањем ове мреже желели смо да нашим навијачима из Русије, и многим другим корисницима ове друштвене мреже, омогућимо да буду у току са најбитнијим и најзанимљивијим информацијама вољеног клуба.

Наш клуб се тако придружио заједници у којој су бројни наши пријатељи из Русије попут братског Спартака из Москве и нашег генералног спонзора Гаспрома. Имајући у виду нераскидиве везе између руског и српског народа решили смо да понудимо садржај који ће моћи да прати и црвено-бела публика на истоку Европе.

Подржите нас и запратите!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment