Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Жреб је одлучио, Велс или Данска. О Пољској и Летонији нећемо да размишљамо

Фудбалери Црвене звезде у среду 24. јула играју први меч 2. кола квалификација за Лигу шампиона против шампиона Финске, екипе ХЈК Хелсинки. И поред чињенице да су све мисли усмерене на предстојећег ривала, наш клуб већ сада зна где ће и када наставити такмичење, а све зависи од исхода двомеча са екипом из главног града Финске.

Жребом у Ниону одређено је да ће наши фудбалери у првој недељи месеца августа, уколико изађу као победници из мечева са ХЈК Хелсинкијем, у 3. квалификационом колу угостити победника двомеча у којем се састају велшки ТНС и дански Копенхаген. Екипа са Велса је у претходној рунди била боља од екипе са подручја Косова и Метохије, екипе Фероникели резултатима 2:2 и 1:0, док шампион Данске од другог кола улази у квалификациони циклус и сусрети са ТНС-ом ће му бити први европски мечеви у актуелној сезони.

Иако се сви надамо да до оваквог сценарија неће доћи, морамо напоменути да у случају неуспеха у дуелима са шампионом Финске, пулени Владана Милојевића ће европску одисеју наставити у 3. колу квалификација за Лигу Европе, а противник у том случају ће им бити бољи из двомела у којем ће снаге одмерити пољски Пјаст и летонска Рига. Шампион Пољске је на старту квалификација за елитно европско ткмичење поражен од белоруског БАТЕ Борисова резултатима 1:1 и 2:1, док је летонски првак након два меча без голова, након једанаестераца поражен од ирског Дандалка.

Повезане вести

7 comments

Milivoje Stojković јул 23, 2019 at 23:10

Bravo ACO !!! Ove nazovi Zvezdaše neću da komentarišem, jer oni to ne zaslužuju.
ZVEZDA treba uvek da se voli. A ne da se svi mešaju u tuđi posao a ni o svom nemaju pojma.
Napred ZVEZDO !!! ?❤️?

Reply
Acanbgd1989 јул 23, 2019 at 19:20

Djole, prvo nauci da pises. Komentari velikim slovima oznacavaju visok ton. Miloje koji nas je preporodio je najmanje zaslusio od samozvanih Barija, Verona I Napulja… da ga nazivaju najslabijom karikom. Prvo, tim cini jedinstvo I armosfera, ljudski kvaliteti igraca I strucnog staba I na karaju dolaze kvaliteti igraca. Sve u svemu lepo upakovan tim, za koji licno mislim da moze daleko. Iz utakmice u utakmicu ce polako dizati formu I biti najbolji kada zatreba. Setite se Floriane, Irtisa, Spartaksa, Trnave… Nije sve uvek kao po loju, Ali cilj je bio ispunjen. Pa Barselona ne dobije Uesku… I sta je losa ekipa ? Nego umesto sto sirite negativnu energiju, Uclanite se, kupite sezonsku, dodjite na stadion I pomozite Zvezdi. Nema problema, samo resenja. Struci ostavite da radi svoj posao, a mi navijaci nas. SVI NA STADION, SVI NA STADION, GDE NAM IGRA, GDE NAM IGRA ZVEZDA SAMPION !!!

Reply
ĐOLE BARI 91 јул 22, 2019 at 18:31

GLEDAO SAM KOPENHAGEN 2-3 PUTA OVE GODINE ,SASVIM PROSEČNA EKIPA,PROĆI ĆEMO IH. PLATITI NEKOME DA VODI STOJKOVIĆA,GAJIĆA FORSIRATI NA DESNOM BEKU,ŽANDER JE ODLIČAN IGRAČ ALI NESPREMAN,KANJAS TAKOĐE,TOMANEA NISAM GLEDAO.PROBLEM OSTAJU I CENTRALNI BEKOVI,NI MILUNOVIĆ,NI BABIĆ ,PA NI DEGENEK NISU REŠENJE,MOŽDA JE TREBALO RODIĆA VIŠE FORSIRATI NA TOJ POZICIJI. IMAMO REALNE ŠANSE DA PROĐEMO NAREDNA DVA PROTIVNIKA,ALI MILOJEVIĆ MORA DA PROMENI SISTEM IGRE I DA IGRA SA DVA ŠPICA.ON JE NAJGORA KARIKA U ZVEZDI I TO ME NAJVIŠE BRINE.

Reply
икар јул 22, 2019 at 15:11

Управа ће сносити кривицу ако не уђемо опет у Лигу шампиона .реално тешко ће бити против Данаца ,зато што имају искусан тим .Велика је прилика да другу сезону заредом играмо у најјачем такмичењу и да се стабилизујемо .Управа је треба ла макар још двојицу јаких појачања довести већ у јуну

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 22, 2019 at 14:36

jedini spas da prodjemo kopenhagen da degenek igra beka umesto stojkovica i da se plati jos jedan Marin umesto bukve ivanica

Reply
окнарб јул 22, 2019 at 14:29

Да ли се припрема и једно звучно појачање на позицији крила ако успијешно прођемо Хелсинки,зна ли неко поуздано?

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 22, 2019 at 13:32

svakako lakse nego ajax,dinamo i seltik..ali vrlo tesko..treba nam desni bek i jos jedan Marin a ivanica u graficar ili raskid ugovora,,sa njim nema LS

Reply

Leave a Comment