Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пешић поносан

Тренер Црвене звезде Светислав Пешић био је поносан на своју екипу, која је успела да савлада у гостима Хемофарм и поред великог минуса током првог полувремена, и тако упише четврту победу у АБА Лиги.

„Поносан сам што смо у другом полувремену преузели контролу и после константног јурења резултата успели да направимо први брејк ове сезоне. Било је јако тешко играти против екипе као што је Хемофарм, али мислим да је кључ био у промени одбране над Савовићем у другом полувремену. Одлучио сам да на овом мечу не играју Недовић и Марковић, трудим се да на свакој утакмици другим играчима дајем шансу.“

Повезане вести

24 comments

Petar јан 6, 2012 at 13:13

Pitanje za sve ovde ako neko zna odgovor: imam 2 sezonske karte za belu lozu u Pioniru svaki put kada je Zvezda domacin,a sad posto dolazi do zamene,i igra se u Zelezniku,hoce li te karte vaziti? I ako ne vaze,da li nekako mogu da dobijem 2 karte za utakmicu samo tako sto cu pokazati sezonske ili moram da platim (nije uopste do novca,cisto me interesuje). Hvala unapred

Reply
Gile delija јан 6, 2012 at 13:49

Karte se nece prodavati ulazi se samo na sezonske karte. Svi u Zeleznik do pobede.

Reply
Dark јан 6, 2012 at 16:26

Moci ces da udjes sa tom sezonskom za lozu samo, naravno, na odredjeni ulaz.

Reply
ICaa јан 6, 2012 at 12:57

homere majstore,tebi je normalno da lezu u 2 sata,da odlaze na treninge ujutru ,a da su spavali maximum 2-3 sata,lepo kaze onaj decko za Cavu ,a alhohol i spavanje su veoma slicni,unistavaju te,ne mozes da legnes u 5,a da imas trening u 9 ,pada koncentracija,umoran si,dolazi do povreda ,oni treba da zive sportski ako vec planiraju da se bave profesionalno fudbalom,mislim na zvezdine omladince sto ih vidjaju u 2h na fejsu.tuga.

Reply
Звезда - Србија јан 6, 2012 at 11:46

http://www.mozzartsport.com/vesti/10726/todoric–moramo-da-dovedemo-pleja–jer-i-zvezda-radi-na-pojacanjima/ Погледајте задњу реченицу. Ови наши се изгледа мало уозбиљили.

Reply
Gile delija јан 6, 2012 at 13:53

Jadnici vecno su iskompleksirani jugosloveni franjini.

Reply
Звезда - Србија јан 6, 2012 at 15:49

Можда су и они били заинтересовани за те играче, па сад да им мало подигну цену. Шта ћеш, комплекси су неизлечиви

Reply
Dark јан 6, 2012 at 11:15 Reply
Luka јан 6, 2012 at 11:38

Napisao sam vest još jutros i objavio na forumu 🙂

Reply
Dark јан 6, 2012 at 11:42

Sad videh. Ne stizem na forum. Jbg, u firmi mora i da se radi. 😀 Pa cak i na danasnji dan.

Reply
Luka јан 6, 2012 at 11:43

Da,da razumem te 🙂 Ja do 9. slobodan 🙂

Reply
Aston јан 6, 2012 at 10:17

Prvo jako je veliki problem u nasim sportistima a i u vama kometatorima i strucnacima. Prvo nasi igraci misle da su nezamenjivi i da su vazni kad se okrenu oko svoje ose oni dalje od srbije nemogu nikog da pobede.Tako da je sve to na domenu srbije, I nemojte menjati misljenje od pobede do poraza. Stvarno ste nezreli sad vam ono nevalja sad ono,saberite se malo, Koji Bojan koji Ozegovic , pa strucnjaci pa ja kad vas cujem o nekom Krnjeti nekom Ozegovicu njekom Jankovicu kako njih treba pustiti da igra, treba al na kasicicu. Nemoj da se palite, samo kad predjes granicu i pogledas druge fudbalere kakve imalu noge misice koju snagu, vi strucnjaci ima da zacutite. Uzmite pasos i kupite kartu za evropu i pogledajte gde su oni a ge mi.Pa onda tu lakrdajte , uzas je slusati koliko ste vi strucni, a osecam da pola vas ima viska kilograma,nemoze kilometar da prertrci, Dve trice ubodete od deset pokusaja na kosu u kraju. Zato molim vas malo se urazumite sa tolikim talentima, a zvezda nije izbacila igraca iz svoje skole ima godina i godina, Ako racunate po betisu i udinezeu, ja mislim da je zvezda veci klub od njih. pozz

Reply
Nenad14 јан 6, 2012 at 11:37

Za covica je premija 2 ubacene trojke iz 10 pokusaja…

Reply
Aleksandar јан 6, 2012 at 18:43

A ti prijatelju možda jesi neki malo bolji stručnjak ali gramatiku podhitno da savladaš. I nećemo da se vređamo sa viškom kilograma. Garant mogu ćale da ti budem po godinama a još sam kao dečkić. Toliko.

Reply
Aleksandar јан 6, 2012 at 08:52

Pa naravno da su ljudi ali su isto tako i profesionalni sportisti i nemoj mi reći da je normalno da u to vreme nisu već u krevetu a ne na fejsu ili bilo gde drugo. Jedna od bitnih stavki u klubu koji pretenduje da uvek bude u vrhu je i disciplina igrača, a to je kod nas zadnjih godina misaona imenica. Igrači nam se svađaju i psuju na treninzima, bilo je i fizičkih nasrtaja i tuča nakon lošijih partija, a dobar broj igrača koji su zadnjih godina prolazili kroz klub, a i danas ima takvih, ponašaju se neprofesionalno i često se mogu videti na mestima i u vreme kada to nije normalno za jednog profesionalnog sportistu. Siguran za malog Čavu, za koga je Robi insistirao u prošlom prelaznom roku da se dovede i koji zaista ima kvalitet za Zvezdu, da bi pokazao barem 50% više kada bi se ponašao u skladu sa sportskim pravilima ponašanja a manje cirkao i skitao. Znam da kruška pada ispod kruške ali i ćale bi mu bio zlatnim slovima upisan u istoriju evropskog fudbala da se nije slično (i gore) ponašao. I kad smo već kod njega, matori mu je igrao u komšiluku ali je kao klinac bio zvezdaš i sticajem okolnosti otišao je u njihov tabor gde je napravio solidnu karijeru. Odrastao je na Bulbulderu, par ulica od moje i odlično sam ga znao iako je bi nešto stariji. Bio je prava mangupčina i veliki talenat ali ga je cirka i noćni život uništio. Zato kažem red, rad i disciplina i tada i od prosečnog igrača možeš dobiti vrhunske igre i rezultate. Talenat i potencijal bez disciplinovanog rada i ponašanja su jalova stvar.

Reply
delija86 јан 6, 2012 at 08:29

Konacno smo sad imali ono sto nam je falilo celu polusezonu bre,COVEKA KOJI CE DA PREUZME ODGOVORNOST da sutne trojku kad treba,da sacuva loptu kad je najpotrebnije,da krene na ulaz,to je sad bio Bojan,ali nama treba igrac koji ce u najvecem broju slucajeva i da pogodi tu trojku,na zalost mislim da Popovic to nije,ja se nadam da gresim,i realno bi bilo da sad imamo skor 7-7,a ne ovo!

Reply
MARKO јан 6, 2012 at 00:29

Slavoljub Srnic po ceo dan i noc igra Zynga Poker na Fejsbuku ! A nema pojma da igra 😉 hahahah

Reply
DS јан 6, 2012 at 01:12

Nedovic je kraljina od igraca obozavam ga,uz njega Milutinovic,Ilic,P.Popovic su mi omiljeni igraci,i jos jedan igrac koga volim a kome Pesic ne daje sansu je Cvetkovic,bolji je mnogo od Bojana Popovica.A nervira me onaj Marinkovic sto je presao iz Zvezde u Partizan a mnogo ce tamo da se usreci,kad kod njih ni Andjusic ne dobija sansu,tako isto i talentovani Bogdanovic,Miljenovic,pa i drvo Besovic,Ali da ne pricam o komsijama koji me ne zanimaju,igracemo mi sve bolje u nastavku sezone.A evo sad mi pade napamet kako bi trebala da nam izgleda reprezentacija ubuduce : Rasic,Teodosic,Rakocevic,Nedovic,
Milutinovic,Jeremic, Milosavljevic,Erceg, Bjelica,Keselj,Savanovic,Macvan,Velickovic,Krstic i nazalost verovatno Perovic,a ako ne on onda neko od balvana Marjanovic,Raduljica.

Reply
milos јан 6, 2012 at 11:32

Plakacemo na kraju godine kada Cvetkovic bude odlazio u Partizan!

Reply
dera јан 5, 2012 at 23:06

Nedovicu, manje budi online na fejsu 😉

Reply
милпар јан 5, 2012 at 23:33

Фудбалери су непревазиђени што се тиче фејса…

УБР, могу замислити како им се тактички мајке на*ебо на полувремену…

Reply
nscz јан 6, 2012 at 00:37

ozegovica retko vidjam online na fb-u, to mi se svidja 😀

Reply
милпар јан 6, 2012 at 01:52

Што се тиче Ожеговића, свака част. Њега по дану само видим на ФБ. Али, када сам у 2 сата видио Трифуна и пола омладинске школе, смрачило ми се!

Reply
homer јан 6, 2012 at 07:21

A jesu li i oni ljudi,osim što su košarkaši i fudbaleri?

Leave a Comment