Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Душан Ристић у Астани!

Центар Црвене звезде мтс Душан Ристић одлази на једногодишњу позајмицу у ВТБ лигаша и једно од најпријатнијих изненађења прошогодишњег издања тог такмичења екипу Астане.

Након међусобног споразума који је на обострано задовољство постигнут између матичног клуба Црвене звезде и Ристића, центар црвено-белих ће такмичарску сезону 2019-2020 одиграти у Казахстану у екипи која је била једно од најпријатнијих изненађења прошлосезонске ВТБ лиге у којој екипа Астане наступа.

У сезони 2019-2020 екипа Астане преузеће и комплетну исплату свих принадлежности Душану Ристићу по уговору, а центар ће имати прилику да у јаком такмичењу добије завидну минутажу и стекне додатно играчко искуство.

Душан Ристић је прошао све млађе селекције црвено-белих, а у клуб се вратио након четворогодишњег похађања колеџа „Аризона“. Као члан првог тима КК Црвена звезда овај 214 центиметара високи центар освојио је прошле сезоне три трофеја са клубом, Суперкуп, АБА лигу и српско првенство.

По окончању позајмице у екипи Астане, КК Црвена звезда мтс полагаће право на још једну сезону уговора који Ристић има са клубом, који је потписао у лето 2018.године.

КК Црвена звезда мтс овом приликом се захваљује Душану на свему што је учинио као члан нашег клуба, и на терену и ван њега где је достојно и на најбољи могући начин представљао Црвену звезду и дрес клуба, и овом приликом му жели пуно спортских успеха током једногодишњег боравка у Астани.

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 јул 26, 2019 at 22:35

PAMETNIJE BI BILO SVE IGRAČE KOJI SU PREKOBROJNI U ZVEZDI POSLATI U FMP, DRŽATI IH NA OKU I PO POTREBI VRAĆATI.DUGA JE SEZONA ,VIŠE JE FRONTOVA,BIĆE UMORA I POVREDA.

Reply

Leave a Comment