Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци и кадети славили у генералкама

Омладинци и кадети нашег клуба одиграли су последње провере пред почетак сезоне заказан за наредни викенд, а осим победа разлог за задовољство буди и сјајна игра обе селекције.

Најстарији бисери наше школе савладали су ИМТ резултатом 8:0, а убедљиву победу погоцима су потписали двоструки стрелци Бурмаз и Бабић, као и Лукић, Дедијер, Пиплица и Даничић који су послали по једну лопту у мрежу тракториста.

Стартну поставу изабраника Славољуба Ђорђевића су чинили: Катић, Гачић, Миликић, Писар, Благојевић, Новаковић, Одада, Пантовић, Радуловић, Бабић Бурмаз. Играли су још: Митровић, Матић, Ајдиновић, Тејић, Пиплица, Дедијер, Даничић.

Одличну проверу имали су и ученици Марка Неђића. Таленти рођени 2003. године гостовали су Хонведу у Мађарској и уписали победу резултатом 2:1.

Голове за наш тим постигли су Станковић и Лазетић па кадети такмичење на државној позорници дочекују са пет победа у исто толико сусрета.

Стартну поставу кадета Црвене звезде чинили су: Ћопић, Бјелановић, Радојевић, Ђурић, Крстић, Милетић, Станковић, Ћурић, Кнежевић, Н. Митуљикић, Бачанин. Играли су још: Лазић, Д. Петровић, Б. Петровић, Бранковић, Рамовић, Ј. Митуљикић, Лазетић.

Подсетимо, за наредни викенд заказан је почетак Кадетске и Омладинске лиге Србије, а наши таленти ће трку отворити на теренима иза југа Маракане против вечитог ривала.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment