Moja Crvena Zvezda
Други пишуКошаркаТрансфери

Кешељ:“Звезда је моја кућа, али је повратак сада нереалан“

Марко Кешељ

Претходних дана, кошаркашким кулоарима по Београду пронела се вест да би Кошаркашки клуб Црвена звезда могла да добије неочекивано велико појачање.

Наиме, у грчким медијима појавила се информација да би двадесетчетворогодишњи кошаркаш Марко Кешељ могао поново да обуче дрес београдских црвено-белих. Кешеља је 2008. године управо тренер Светислав Пешић довео из немачког Келна на Мали Калемегдан, где се задржао две године, а затим обукао дрес пирејских црвено-белих, чији је и данас члан. Тренутно Кешељ нема задовољавајућу минутажу у екипи Олимпијакоса коју са клупе предводи српски селектор Душан Ивковић. Поводом целокупне приче огласио се и Марко Кешељ који је изјавио:

– Звезда је моја друга кућа. Међутим, повратак у Црвену звезду у овом моменту није реалан.

Треба напоменути да је пре пар месеци био актуелан и повратак Немање Бјелице у редове нашег кошаркашког колектива. Бјелица је због мале минутаже прихватио да поново дође на Мали Калемегдан, али је његов садашњи клуб ипак одлучио да га задржи у својим редовима.

Повезане вести

8 comments

Теша_Делија!!! јан 7, 2012 at 09:51

Rekao sam vam nja nja nja nja

Reply
Aleksandar јан 6, 2012 at 23:03

Kako nas je upropastila drzava, unistila ugled i reputaciju Crvene Zvezde u svim sportovima. U svakom sportu u dugovima do guse. Ovo je mnogo neprijatno za sve zvezdase, svi kao hoce da dodju a nije trenutak. Pa kad je trenutak? Mora nesto da se menja i to ubrzo.

Reply
josif јан 6, 2012 at 16:57

Nema veze sa Keseljom ali vas moram na nesto potsetiti.Gledao sam danas na netu polufinale kupa 2005 protiv Partizana,kakvu smo ekipu imali Radivojevic,Jeretin,O’Benon,Henderson,Pero Antic,Gurovic,Raicevic kao smo se borili i kakvu smo im lekciju odrzali a oni Kosta Perovic,Tripkovic,Kamings,Milojevic dobili smo 92:83,e da se vrate takvi dani uzivao sam.Pozz.MKD

Reply
CZV јан 6, 2012 at 19:28

Pa Rakocevic je rekao da sledece sezone dolazi sigurno u Zvezdu,a mozda tada budu realni dolasci Keselja i Bjelice bar na pozajmicu,i sledece sezone da sacuvamo Cvetkovica,Nedovica,Milutinovica.Tada bi smo mogli sa tom ekipom i naravno ostalim igracima ( Lazic,Radetic,Subotic,P.Popovic,Ilic,Covic,Radivojevic ) i da dovedemo nekog dobrog stranca,jer Tomas u 2 utakmice do sada nista nije pokazao,sa ovim igracima bi smo mogli u Evroligu,i mogli bi smo da dobijemo mali klub. Rakocevic Nedovic Bjelica Keselj Popovic.A sad do kraja sezone da imamo sto vise pobeda.

Reply
Марко ЦЗБГ јан 6, 2012 at 21:35

Реално питање је да ли ће да се врате да играју само АБА лигу, јер ако се већ врате такви играчи боље би да јуримо неки европски трофеј. Све зависи да ли ће Звезда да се квалификује у неко европско такмичење. Имати у тиму Бјелицу, Кешеља, Ракочевића уз неколико појачања, таква екипа Звезде би могла на Ф4 евролиге. Али то није реално.

Reply
Miki јан 6, 2012 at 16:32

Svima njima je Zvezda druga kuca, ali je povratak uvijek nerealan. Pa, naravno, zele momci lovu. Isti slucaj kao Ninkovic, Lukovic i slicni. A, kada im karijera krene stranputicom, onda ce se sjetiti te iste Zvezde, pricati kako im je jako drago sto su se vratili u nju, kao npr. Kovacevic, Milovanovic i slicno.

Reply
gledalac јан 6, 2012 at 17:14

To je samo realnost i pametniji ljudi od njih idu za parama i „boljim“ zivotom iz zemlje zato nemojmo da gresimo dusu na ovo Badnje vece na koje ovim putem svim iskrenim Zvezdasima zelim puno srece, zdravlja i uspeha u zivotu 😀

Reply
gogilaner јан 7, 2012 at 10:27

od ljubavi se ne zivi…

Reply

Leave a Comment