Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милан Борјан: „Идемо даље!“

Голман Црвене звезде Милан Борјан задовољан је проласком црвено-белих у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Искусни чувар мреже истакао је да је његова екипа доста научила из двомеча са Хелсинкијем, те да ће наредног ривала дочекати потпуно спремни и фокусирани.

Жао нам је што смо изгубили меч у Хелсинкију, али ово је само једна лекција. Када смо примили гол одмах на почетку другог полувремена они су добили још већу снагу да нападају и да постигну други погодак. Јако ме радује што смо брзо одговорили, постигли погодак и вратили се у игру. Идемо даље, следећи ривал је Копенхаген, сигуран сам да ћемо се добро припремити. Увек идемо на победу – рекао је Борјан.

Осврнуо се чувар мреже и на синтетичку подлогу на коју наша екипа није навикла.

Другачије је играти на вестачкој трави, било је тешко целој екипи. Не смемо да дозволимо да примамо лако голове, треба да се концентришемо и не правимо грешке које касније могу скупо да нас коштају.

Податак да Звезда у европским квалификацијама није изгубила од 17. августа 2017. године одушевио је нашег голмана.

Феноменалан податак. Некад мора да се изгуби, добро је да се то десило када смо голом Јованчића решили питање проласка у наредно коло, него против Данаца. Одлична опомена за све нас, знам да ћемо већ у наредном мечу да поправимо утисак.

Наша екипа даје максимум без обзира да ли игра на Маракани или на гостујућем терену. Први меч са Копенхагеном игра се у уторак, 6. августа, на Маракани, а реванш седам дана касније у Данској.

Нема неке претеране важности да ли прву утакмицу играмо код куће или у гостима јер смо ми професионалци и увек дајемо све од себе. Треба да будемо организовани, да стручни штаб припреми план, да анализирамо противника, и мислим да нема разлога за бригу – додала је Звездина хоботница, Милан Борјан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

делија до коске авг 2, 2019 at 14:13

Управа би послије Копенхагена ићи из клуба.Мркела је у оном интервју дијеловао забринуто,али није смјео рећи све до краја.Овим понашањем ће учинити да Партизан буде фаворит у првенству јер доласком јапанца и уласком неких младих играча ће брзо играти.код нас све дијелује споро и тромо.Не могу да вјерујем да нису довели ни једног крилног играча.Мислим да ће Копенхаген већ у првој утакмици побједити с 1 3 или о 2

Reply
deki авг 2, 2019 at 13:33

Ako je ovo maksimum onda nam se crno pise..

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 2, 2019 at 13:06

ne idete vi nigde dalje..kopenhagen ima da nas otrese i na mari..kupili igraca za 5mil €..a nasa pojacanja za ls su dva penzionera koje niko nije hteo i jedan za pola mil..o cemu mi pricamo

Reply

Leave a Comment