Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОдбојкаПрипреме

Црвено-бели кренули у нову сезону

Одбојкаши Црвене звезде почели су припреме за сезону 2019/20.

На првом окупљању и тренингу тренер Томислав Кукањац је имао на располагању комплетну екипу, петнаест играча: техничари капитен Владо Петковић и Милош Поповић, коректори Лазар Додић и Никола Мељанац, примачи Милутин Нејић, Лука Тадић, Александар Андоновић, Алекса Николић и Вељко Машуловић, средњи блокери Марко Синђелић, Никола Павловић, Стефан Фет и Урош Николић, либера Предраг Јевтић и Филип Трифуновић.

Први тренинг је био комбинован, на почетку припрема фокус ће бити усмерен на стицању физичке кондиције, док ће се рад са лоптом и тактички тренинзи временом појачавати.

Тренер освајача Купа Србије Томислав Кукањац истакао је очекивања Црвене звезде у новој сезони.

Очекивања у овој сезони што се тиче Црвене звезде су као и сваке године, прво да се боримо да будемо конкурентни у борби за финала, што се тиче такмичарског дела. Други задатак је да сваке године афирмишемо младе играче. То су наши циљеви и задаци.

Током припремног периода црвено-беле очекују провере у виду турнира и пријатељских мечева како би што спремније дочекали старт нове сезоне.

План припрема је уобичајен, радићемо девет недеља у Београду пре прве такмичарске утакмице, пре Суперкупа Србије. У плану су и одласци на турнире, почетком септембра имаћемо и госте из Словеније, са којима ћемо и одиграти припремне утакмице. Као и сваке године имаћемо десетак тренинг утакмица. То је сходно плану и могућностима – јасан је Звездин стратег.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment