Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Ветерани гостовали у Јасенову

Легенде нашег клуба гостовале су у Јасенову, месту недалеко од Свилајнца где су ревијалном утакмицом и дружењем увеличали локалну прославу.

Звездини ветерани су после садржајне последње недеље јула, наставили низ гостовања увеличавши својим присуством славље у Јасенову.

Црвено-бели су у оквиру свечаности одиграли пријатељски дуел са локалним ветеранима и уписали победу резултатом 2:1, а голове за наш тим постигли су Зорић и Бурсаћ.

Стартну поставу Звездине најстарије секције у месту недалеко од Свилајнца чинили су: Радивојевић, Николић, Јанковић, Стевовић, Зорић, Милосављевиц, Сеовић, Дошљак, Петровић ,Бурсаћ и Стојков.

Делегацију нашег клуба осим актера меча чинили су и Шестић, Караси, Дујковић, Бурсаћ, Марковић, Кантар, Милићевић, Живковић, Шкрбић, Шорван и Митић.

Част је што смо увеличали преславу Јасенова, са задовољством смо се одазвали позиву. Звезда је увек магнет за локално становништво, па смо и овај пут играли утакмицу пред више стотина гледалаца. Посебно је задовољство видети срећу мештана због прилике да упознају играче који су обележили одређене епохе у историји клуба. Свако наредно гостовање нас подсети колику одговорност имамо јер носимо црвено-беле боје, али и колико је Звезда велики клуб – рекао је Бранимир Кантар, секретар ветерана.

Звездине легенде наставлиће са гостовањима већ 7. августа, када ће им домаћин бити Зворник, град на обали реке Дрине.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment