Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Јелић и Неђић: „Шампиони на правом путу“

Наши кадети на одличан начин су отворили актуелну сезону. Сјајну игру украсили су голови Кнежевића, Станковића, Лазетића и Бачанина, а тр бода на конту после вечитог дербија обрадовала су све у црвено-белим редовима.

Никола Јелић, главни тренер Звездине школе, задовољан је игром коју су приказали кадети иза југа Маракане.

Феноменалан меч и победа наших дечака дошли су као плод трогодишњег рада. Победа је убедљива, али је могла да буде и убедљивија. Веома смо задовољни начином на који је екипа данас приступила утакмици и свакако да је ово игра каквој требају све селекције да теже. Честитам Марку Неђићу и његовим играчима на фудбалској представи. Нема опуштања, радићемо још напорније у данима пред нама. Ова генерација је селектирана пре три године, допуњена је овог лета и задовољни смо у ком правцу иде – рекао је Јелић.

Генерација 2003. је вансеријски таленат наговестила претходне сезоне у Кадетској лиги Београда кад је лако стигла до шампионске круне, а Марко Међић није дозволио својим изабраницима да их понесе еуфорија упркос одличном првом кораку на државној позорници.

Технички проблеми одложили су почетак, па су се играчи загревали буквално сат времена. Упркос томе, уз сјајну атмосферу и пуне трибине на одличан начин смо отворили сезону. Победа буди задовољство, али је ово је тек прва битка, очекује нас још 29, па свесни тога мирно и без еуфорије настављамо са радом. Сва четири гола смо постигли из игре, кроз увежбане акције што додатно радује – рекао је тренер Звездиних кадета.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment