Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Кањас: „Фокусирани само на своју игру“

Велико појачање у црвено-белим редовима, Шпанац Хосе Алберто Кањас, са нестрпљењем очекује меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона у коме се у уторак од 20:45 састају Црвена звезда и Копенхаген, јер ће то бити прилика за њега да заигра прву европску утакмицу на Маракани.

Звезда има невероватну подршку са трибина, то је нешто што заиста покреће играче на терену и једва чекам да осетим то у европском утакмици код куће. Имали смо подршку и у Литванији и у Хелсинкију, али оно што се дешава на Маракани је нешто посебно. Већ сам у домаћем првенству осетио атмосферу, а надам се да ће навијачи испунити трибине против Копенхагена и да ће бити наша додатна снага на важном мечу – рекао је Кањас.

Звездин везиста истиче да црвено-бели морају да се фокусирају искључиво на своју игру.

У овој фази такмичења нема лаких противника, упознали смо Копенхаген кроз анализе и знамо да су веома компактна екипа. Бележе добре резултате у претходним сезонама, имају искуство у Европи, али ми не треба претерано да се осврћемо на то, већ да гледамо себе и своју игру. Морамо да будемо максимално концентрисани од првог до последњег судијског звиждук и да у дело спроводимо све оно што тренер тражи од нас. Ми смо Звезда и ако будемо на нивоу на коме можемо верујем да ћемо са повољним резултатом отићи на реванш.

Кањас се одлично уклопио у тим Владана Милојевића.

Сви у клубу су ме одлично прихватили, а како и не би када сви имамо заједнички циља, а то је да донесемо радост нашим навијачима и можемо успехе. Довољно сам искусан тако да ми није било тешко да се и на терену уклопим са саиграчима. Напорно тренирамо сваког дана, трудимо се и верујем да ће се то исплатити – поручио је Кањас.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Otpisani101 авг 4, 2019 at 22:57

Iskreno da pricamo…milojevic je zvezdu uveo u ligu evrope i ligu sampiona protiv daleko kvalitetnijih ekipa od kopenhagena…ali je ekipa ulivala poverenje…ovo sto smo videli protiv suduve,helsinkija,javora i radnickog je jadno…daj boze da me milojevic iznenadi…kako igra vojvodina i komsije i titula u srbiji je daleko…treba nam pojacanja,ovo sto gledamo tanko je i za nasu ligu…mnogo igramo sporo,staromodno i dosadno…ovo nije bilo u prosle 2 godine kod milojevica…daj boze da gresim,zvezda je zivot…

Reply

Leave a Comment