Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Португалци на центру. Познат и списак играча који конкуришу за меч

У уторак 6. августа са почетком од 20:45 часова на стадиону „Рајко Митић“ игра се први меч 3. кола квалификција за Лигу шампиона у којем се састају Црвена звезда и дански шампион, екипа Копенхагена. Већ сада су, пред предстојећи сусрет познате две чињенице, а то су арбитри који ће делити правду у предстојећем сусрету, као и играчки кадар који ће конкурисати за састав екипе.

Правду на стадиону „Рајко Митић“ ће делити португалски судија Тијаго Мартинс, док ће му помоћници бити Руји Тешеира и Педро Алмеида, такође из Португала. За четрвтог судију је делегиран Андре Нарцисо.

Мартинс је већ судио Црвеној звезди у походу на Лигу шампиона, прошле године у Литванији. Наш тим је тада савладао Судуву резултатом 2:0 и показао је само један жути картон, домаћој екипи. Копенхагену ће у уторак судити први пут.

Владан Милојевић за двомеч са Копенхагеном рачуна на 23 играча, а пријављени су:

Голмани: Милан Борјан, Зоран Поповић, Александар Станковић
Одбрана: Милан Гајић, Милош Дегенек, Радован Панков, Срђан Бабић, Рибеиро Сантана Жандер, Немања Милуновић, Милан Родић, Филип Стојковић, Марко Гобељић
Средина: Милош Вулић, Мирко Иванић, Марко Марин, Вељко Симић, Душан Јованчић, Ел Фарду Бен, Милан Јевтовић, Хозе Алберто Кањас
Напад: Алекса Вукановић, Ричмонд Боаћи, Милан Павков.

Црвена звезда има слободно место за још једног играча, а уколико га искористи до понедељка увече, имаће право наступа у овом двомечу.

Повезане вести

Leave a Comment