Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Нема чега да се плашимо“ (видео)

Фудбалери Црвене звезде сутра од 20.45 играју против Копенхагена утакмицу у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Тим поводом своја очекивања изнео је наш тренер Владан Милојевић.

О Копенхагену имам само позитивне утиске, посебно о величини клуба и резултатима последњих година, редовно је члан Лиге шампиона и Лиге Европе. Везан је за идентитет тренера Солбакена, има препознатљив стил игре са апсолутним фудбалом у формацији 4-4-2. Знамо да ће бити тешко, али немамо чега да се пласирамо и тако смо научени. Борићемо се и никад ништа сем максимума нећемо да обећамо – рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону „Рајко Митић“.
Милојевић је говорио о форми своје екипе.- Доста тога се прича о форми, не знам зашто се толико потенцира. Хајде да меримо како је било пре мог доласка пре три године… Нисмо суперхеројска екипа, већ само она која се труди. Имамо нека мерила, а што се прича да смо бољи за пет, шест или 10 голова, не разумем. Поновићу, сви данас играју фудбал, а постоје превелика очекивања и то нас је коштало више пута у прошлости.Милојевић не сматра да у Копенхагену дају превелики значај податку да Звезда под његовим вођством нема пораз на домаћем терену у европским квалификацијама.

– Не верујем да размишљају о томе, више је за новинаре… Они мисле о својој екипи, припремљени су најбоље могуће и упознати су са свим детаљима.

Главни циљ је пласман у Лигу шампиона, нема дилему Милојевић.

– Волео бих да дођемо до циља, даћемо све од себе. Све је теже да поновимо оно што смо прошле године. Морамо да будемо сконцентрисани, без обзира на име ривала, било да је Салцбург, Краснодар или неко други.

О одложеном мечу са Вождовцем је Милојевић рекао следеће.

– Много нас је пореметио меч у Хелсинкију, иако не тражим и не прихаватам алиби. Хвала ФСС-у на услишеној молби, само због тога да не бисмо оптеретили екипу после меча на вештачкој трави. Само да не бисмо излагали играче оптерећењу.

О могућем сусрету са Јанг Бојсом.

– Знамо шта доноси утакмица против Копенхагена, много на путу ка Лиги шампиона. Верујте да не размишљамо ни о чему другом, свједно нам је. Знамо ко је противник овог пара, али нас не дотиче и само размишљамо о Копенхагену – закључио је Милојевић.

 

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE авг 5, 2019 at 18:05

ovakvu sansu nece skoro da imamo u zrebu..umesto cim smo saznali da nam je rival kopemhagan da se dovelo 3 igraca od po 1mil i zavrsi posao mi dovodili penzionere i drugoligaske igrace u rangu beogradske zone..naravno Danci bili pametni i videli da smo mi vrece krompira i pojacali se i ima da nas bez muke oduvaju..iskljucivi krivac je terza i sve vise mi se ne svidja prelazni rok..osim Marina ostalih 20 sto doveo terza doveo ih za svoj dzep i tacka

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 5, 2019 at 18:00

i te kako ima da se svi plasimo..ljudi moji pa danci doveli jednog igraca za 5mil a mi ceo prelazni rok pola mil..pa o cemi mi pricamo..i sad hoce nekog petrovica iz rada za 400.000..jel nas terza u mozak..pa da li ce oni vulic,vukanovic,zule,gobeljic.kenjas i kompanija da uvede u LS..

Reply

Leave a Comment