Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

Партнерство Црвене звезде еспортс и компаније Ракутен Вибер

Љубитеље црвено-беле боје и гејминга обрадоваће вест да је Црвена звезда еспортс представила свој први Вибер стикер пакет, препун разноврсног садржаја за страствене поклонике овог такмичења, који ће четовање и навијање учинити још занимљивијим! Популарни гејминг изрази, омиљени навијачки слогани и ликови Алексе ДоублеАим Станковића, Марка Беки Безбрадице, најбољег ФИФА играча са ових простора Милоша Брстимир Мајдевца, јутјубера Црног и Лауре и осталих красе прво издање већ изузетно популарних Звездиних еспортс стикера на Виберу.

Црвена звезда еспортс омогућила је навијачима да сада своју страст и посвећеност клубу изразе и кроз дељење ликова својих омиљених играча, слогана и асоцијативних визуала клуба садржаних у бесплатном пакету стикера на Вибер платформи, коју користи преко милијарду људи широм света.

– „Веома нам је драго што смо отпочели сарадњу са Ракутен Вибером. Верујемо да ће ови стикери значајно допринети још вишем нивоу активности наше црвено-беле заједнице представљене на омиљеној апликацији за размену порука у Србији и региону и да ће наши навијачи широм света бити још више повезани и поносни на свој омиљени клуб“, изјавио је Милош Кривокапић, секретар еспортс тима Црвене звезде.

– „Осим што је позната као омиљена апликација за размену порука, Вибер представља и разноврсну платформу која путем једне од њених основних функција – Вибер Заједнице – повезује, окупља и помаже људима да се препознају по сродним интересовањима, активностима, емоцијама и укусима. Вибер заједница Црвена звезда еспортс тима неће бити намењена само навијачима црвено-белих – већ свима која прате дешавања везана за еспортс сцену“, додао је Милош Кривокапић.

– „Партнерство са Црвена звезда еспортс тимом видимо као сјајну прилику да прикажемо наше могућности све већој еспортс публици и наставимо да градимо мостове који повезују тимове са њиховим навијачима. Чланови посвећене Звездине еспортс Вибер Заједнице моћи ће да добију све важне информације о догађајима и турнирима уз само један клик, као и да директно комуницирају и размењују утиске са другим навијачима сродних интересовања – на забаван и подстицајан начин“, нагласила је Даниела Иванова, директорка развоја пословања компаније Ракутен Вибер за Централну и Источну Европу.

Повезане вести

Leave a Comment