Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Његош Петровић четири године у Црвеној звезди

Како се незванично сазнаје доскорашњи фудбалер београдског Рада Његош Петровић потписаће четворогодишњи уговор са Црвеном звездом. Млади везиста ће имати прилике да дебитује у црвено-белом дресу већ током дуела са Копенхагеном.

Млади везиста рођен је у Крупњу 18. јула 1999. године. За фудбалском лоптом почео је да трчи у екипи Рађевца из родног места, а 2011. године постаје члан школе фудбала Рада. Од 2015. године члан је сениорског погона тима са Бањице. НАступао је у свим млађим националним селекцијама Србије.

Према још увек непотврђеним информацијама обештећење за владог фудбалера износи 400.000 евра и 30% од наредног трансфера.

Повезане вести

9 comments

Pravedni Dzo авг 6, 2019 at 11:33

A Zvezdino 01,ode kao i predhodna godišta… Kupusović u Nemačku, Velikić Španija… Zadnji vezni Adžibaba pozajmica Zemun.. Stajić… Brodarac, vezni Stojanović pozajmica Bačka Palanka.. A ostali u om ladince Graficara…. Samo Jočić i Eraković za prvi tim Grafosa i oni tamo ne igraju.. Tužno za tu decu a druge kupuju a bolji su od svakog pojačanja…. Tako je to u ovoj zemlji…. Svi sjajni momci ali ko zadnjih ima vremena…. Jadan je ovaj fudbal…. Sretno deco…. Nek drugi vide i prepoznaju kakvi ste igrači…

Reply
Estrella Roja авг 5, 2019 at 21:30

Šta radi Zvezdina omladinska škola, pa ovo je tragedija šta se dešava u ovom nesretnom klubu. Prodamo dva najbolja produkta iz naše škole, pa zatim onako usput još dvoje omladinaca za koje nismo sigurni u kojoj su meri talenti, da bi doveli novog Čaušića u najavi usled Kokezine regulative da skoro onemogući dolazak igrača sa strane, pa na još tu muku doda i pravilo da dvojica igrača ispod 21 moraju igrati, a, pazite sad, još najmanje dvojica na klupi. U toj situaciji kada rasprodajete svoje klince, kada su vam ruke vezane pošto se Crnogorci, Makedonci i Bosanci ubrajaju u strance (četiri je jedna od deset Božijih zapovesti, jedan više je pakao, po kokezinom jevanđelju), vi jednostavno bivate prinuđeni na mafijaške kombinacije smrdljivog Kokeze, Terzića i ostalih partijskih aparatčika koji demoliraju srpski fudbal i njegov najpopularniji brend, isisavajući i poslednju paru iz kluba. Ne vredi više trošiti energiju na ukazivanje nelogičnosti i potencijalni kriminal u klubu kad većina navijača biva ušuškana u nekom komforu pobeda u domaćoj bednoj ligi, uz neko srećno učešće u evropskom kupu gde se može poslati neka politička zakamuflirana poruka uz interesantnu koreografiju.

Reply
Sasa voli Zvezdu авг 5, 2019 at 20:40

Bolje I da su platili 600 hiljada,bez procenata od prodaje.Tako smo I kupili I Pavkova.

Reply
Suhoj37 авг 5, 2019 at 20:37

Već sam gledao ovaj film. Dovede se mladi igrač koji kao obećava i koji je talentovan. Pa ga pošalju na pozajmice malo da se „kalja“ pa ga OPET pošalju negde na pozajmice da se još malo bolje „iskalja“ pa mu se s*ebe karijera…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 5, 2019 at 20:02

e tugo moja..da li moze nego da zaustavi terzica da nas ponizava..pa da li je moguce da za ovu bukvu mi dajemo skoro pola miliona evra..ovo je neverovatno kako srljamo..ovo je cisto pranje para terze i klike..pa zar i jedan normalan zvezdas misli da ovaj moze da igra beogradsku zonu..mi smo dotakli dno sa prelaznim rokom..Danci daju za jednog igraca 5mil a mi pola mil. za nekog njegosa..pukli smo 10mil na dovodjenje iz nase lige i na kraju su bili svi promasaj..ko normalan misli da iz nase lige neko moze da nosi zvezdin dres i igra LS..vukanovic,vulic,gobeljic i ostali balvani su samo za opstinsku ligu

Reply
Branislav авг 5, 2019 at 20:50

To sam i ja rekao… A napaljenici će da ti lupaju palac na dole. Ima debila..

Reply
arthur авг 5, 2019 at 20:53

hrvavi zvezdas onda po tebit rebalo skupe igrace sa kojim bugetom strani igrac a isto balavan tragi pesto hilada plati mesecno za da potpise ugovor pa sta nisu prifatili krkic lazovic da igraju za sicu poz

Reply
mitar авг 5, 2019 at 21:41

Pa to je najbolje sto imamo u zemlji , igrao je za sve selekcije mladjih Srbije .Koliko su kostali Jirka ,Ebisilio i ovaj sto ode u Japan sa godisnjim platama od 600.000 evra .Broj stranaca u nasoj ligi je ogranicen ponovo na 4 , sa kojim igracima igrati domace prvenstvo , titula je najbitnija .Tako je to u nasoj zemlji .

Reply
Estrella Roja авг 5, 2019 at 23:27

Samo bih te pitao, zašto se Terzić nikada nije pobunio zbog ograničenje stranaca, a bunio se za svaku sitnicu u kome su navodno interesi Zvezde ugroženi? Tvoje neko mišljenje?

Reply

Leave a Comment