Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалМлађе категоријеНајновијеФудбал

Младе фудбалерке убедљиве против Хероја

ЖФК Звезда „Б“ 2018 у недељу 4. августа одиграла је свој први контролни сусрет од почетка припрема. Младе црвено-беле девојчице које се припремају за премијерну сезону у оквиру Прве женске лиге Србије (други степен такмичења) гостовале су у београдском насељу Јајинци екипи ЖФК Херој.

ЖФК Херој : ЖФК Звезда „Б“ 2018 1:6 (0:4)

Младе црвено-беле фудбалерке на гостовању екипи Хероја показале су квалитет и сасвим је сигурно да и у вишем рангу такмичења неће играти само епизодну улогу. Поред фер и коректне, али и борбене игре, сусрет су обележиле промене времена, па су се сунце и јаки пљускови смењивали тако да је терен био блатњав и тежак за игру.

Голове за ЖФК Звезда „Б“ 2018 постигли су Софија Сремчевић у 10`, Ива Гајевић у 15` и 35`, Наталија Воркапић у 25`, Наталија Трифуновић у 55` и Ема Кучинар у 75` сусрета. Посебно треба напоменути последњи шести погодак наше екипе који је постигла Ема Кучинар из слободног ударца.

ЖФК Звезда „Б“ 2018 је у овом сусрету наступила у следећем саставу: Невена Еремић (од 46` Ива Грочић), Ема Кучинар (од 50` Тамара Радиновић), Наталија Воркапић (од 46` Маја Николић), Андреа Марковић, Анђела Раденковић (од 46` Јелена Стаменић), Бојана Њагул (од 46` Кристина Петрашиновић), Јована Агбаба (од 46` Анђела Паиновић), Софија Сремчевић, Ива Гајевић, Тијана Жарковић (од 46` Ана Стојановић), Дара Васић (од 46` Наталија Трифуновић).

Црвено-беле су током сусрета створиле велики број прилика, док су са друге стране домаће играчице једину прилику створиле у 70. минуту када су из индиректног ударца постигле и једини погодак.

Повезане вести

Leave a Comment