Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Срећко за срећу пред Копенхаген

Црвена звезда игра важну утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Копенхагена данас од 20:45. У њој ће сигурно и срећа имати улогу, а ко би је донео нашем клубу ако не малишан заљубљен у црвено-беле боје по имену Срећко?

Једанаестогодишњи Срећко Ристић, навијач Црвене звезде од рођења, имао је животни сан да упозна фудбалере нашег клуба. Дошао је уочи утакмице са Копнхагеном да оствари свој сан, али и да пожели срећу играчима и тренеру на утакмици.

Посебна жеља дечака из Аранђеловца, који болује од церебралне парализе, била је да упозна тренера Милојевића и нападача Боаћија. Одушевљење, радост, усхићење и најшири осмех видели смо на његовом лицу управо када су они дошли да попричају са њим. Дружење са идолима Срећку је улепшао дан, а он је својим ведрим духом улио додатну снагу нашим фудбалрима, охрабрио их и подстакао да вечерас победе за њега.

„Можда ја донесем Звезди Срећу”, рекао је Срећко. Нека тако и буде.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Gogi авг 6, 2019 at 20:01

Srecno Zvezdo da pobedimo veceras i naravno prodjemo dalje. Dobra vest je i da je nas potencijalni protivnik u 4 kolu kv za LE (ako ne daj Boze ispadnemo od Danaca) Helsinki izdrzao u Rigi i izvukao povoljan rezultat 1:1 pred revans…Naravno za nas bi bilo najbolje da igramo plej of LS ali u slucaju neuspeha vise bih voleo Helsinki za protivnika jer smo ih lagano pobedili na Marakani i opet bi ako bi doslo do toga meca…Riga je nepoznanica,uspeli su i da izbace Poljake,mogu da budu nezgodni…Iako su i veceras odigrali 1:1 kuci bili su bolji rival od Helsinkija,evo malo statistike sa tog meca:

Riga – Helsinki 1:1

56 Posed lopte 44%
13 Napadi na gol 6
6 Opasni napadi 2
8 Sutevi ukupno 4
2 Sutevi na gol 2
6 Sutevi van gola 2
5 Izblokirani sutevi 2
8 Korneri 2
27 Izvedeni auti 13

Znaci Letonci u svemu bolji ali bez srece na kraju,neka Helsinki ovde prodje za zlu ne trebalo a mi da pobedimo Dance…

Reply

Leave a Comment