Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Дегенек: „Прорадиће наш инат!“

Дефанзивац црвено-белих Милош Дегенек пренео је утиске са прве утакмице трећег кола квалификација за Лигу шампиона у којој је Црвена звезда ремизирала (1:1) са данским шампионом Копенхагеном.

Мислим да смо били много бољи. У првом полувремену се видело да смо доминантнија екипа, док смо у другом мало спустили лопту. Они су кренули агресивно да нападају, али смо у суштини одиграли добру утакмицу. Што се пенала тиче, не могу ништа да кажем, нисам видео ситуацију. Прошле године смо имали сличну ситуацију са Спартаком, играли смо на Маракани 1:1, па смо у реваншу прошли даље. Одушевљен сам публиком и пуним стадионом и очекујем да ће нас наши навијачи подржати у Данској. Даћемо све од себе и изгинућемо на терену да би остварили наше циљеве – рекао је Дегенек.

Екипа Копенхагена није имала много прилика до тог пенала.

– Једини шут у гол су имали из једанаестерца. Јасно је да смо били бољи, али идемо даље. Треба да се фокусирамо на реванш, анализираћемо детаље и сигуран сам да ћемо бити бољи.

Звездин штопер није се освртао на суђење.

Не бих коментарисао судијске одлуке, неке ствари су очигледне. Криво ми је само што су њихови играчи после утакмице са подсмехом гледали на нас и то много боли. Зато бих волео да наш инат проради и да се реваншу ми последњи смејемо – поручио је Дегенек.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Kalderon авг 8, 2019 at 10:40

Ajde gazi Zvezdo gazi sve

Reply

Leave a Comment