Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Павков дужи временски период ван строја

Проблем са задњом ложом сигурно Милана Павкова избацује из конкуренције за реванш у Данској, а шансе да буде спреман за плеј-оф за Лигу шампиона или Лигу Европе нису велике.

Прве прогнозе су да Павков у августу неће моћи да игра и тренира и да би повратак на терен могао да забележи тек у септембру, уочи старта групе европског такмичења, где намеравају у Црвеној звезди да се нађу.

Павков је већ у другом минуту утакмице осетио бол и информисао о томе стручни штаб, па је Ричмонд Боаћи почео одмах да се загрева.

Стартни центарфор је издржао до полувремена и постигао гол, али је вероватно сваким напором погоршавао стање и јучерашњи преглед није био оптимистичан.

Прва информација са Маракане била је да је прогнозирана пауза око две недеље, али незванично се сазнаје да је проблем већи и да су квалификације дефинитивно завршене за једног од најбитнијих фудбалера у екипи Владана Милојевића.

За реванш са Копенхагеном, на располагању је само један центарфор – Боаћи. Томане је у процесу повратка после повреде и није лиценциран за треће коло квалификација за Лигу шампиона, а на списку није ни млади Крстовић.

Томане ће бити у комбинацији за плеј-оф Лиге шампиона или Лиге Европе, очекује се да до 20. августа подигне ниво физичке спреме и помогне екипи.

Милан Родић је такође напустио сусрет против Копенхагена због повреде, његово место је заузео Жандер у том мечу. Родићева ситуација је много боља и очекује се да он буде спреман за реванш у Копенхагену.

Повезане вести

5 comments

Mississauga авг 8, 2019 at 23:35

Stvarno smo baksuzi. Ko će sada da postigne gol ???
Milane ,vrati nam se što pre !!

Reply
окнарб авг 8, 2019 at 15:11

Може ли се регидтровати Крстовић у међувремену?Зна ли неко да ли постоји могућност да у паузи првенства одиграмо пријатељску као с Олимпиакосом или Спартаком из Москве и Удинезеом?

Reply
Hadži Dragan NBG авг 8, 2019 at 14:26

Srećne rane junače i da nam što pre ozdraviš.

Reply
делија до коске авг 8, 2019 at 12:20

Реално мале су нам шансе у земљи Андерсена,а ако изгубимо и за Куп уефа биће катастрофа.Управа је очајно одрадила прелазни рок и ако у међувремену неко и дође биће,, мазање очију,,Зар нису могли довести три права појачања?Шта ће наћи као разлог пораза Само се правдају и никад неће наћи разлог у себи .Сада ће рећи спутале нас повреде играча(морали су имати спремне замјене)прави клуб рачуна и на нешто непредвиђено

Reply
Gogi авг 8, 2019 at 18:20

Od koga da izgubimo za Ligu Evrope od Helsinkija koga smo sa pola snage i bez pola tima lagano otresli u BG ili od Rige koja kuci ne ume da pobedi isti taj Helsinki….Smesno…

Reply

Leave a Comment