Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Уз подршку до новог успеха“

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 20 часова угостити екипу Младости из Лучана у оквиру четвртог кола Суперлиге. Шеф стручног штаба Владан Милојевић изјавио је да његове играче очекује тешка утакмица на стадиону „Рајко Митић“.

 

– Младост је одлична екипа, тим који је у врху српског фудбала што је и показала прошле године. Без обзира на одлазак тренера Ненада Милованвића, којем бих честитао и пожелео успех у раду са младом репрезентацијом, сигуран сам да ће његов заменик Горан Станић успети да спроведе њихову филозофију. Променили су доста играча, очкујем њихов карактеристичан стил фудбала, агресиван. Екипа су која увек добро одигра на Маракани. Морамо бити обазриви, стрпљиви и фокусирани само на ову утакмицу. Сваки следећи дуел нам је најважнији и надам се да ћемо у петак наставити да бележимо добре резултате уз подршку звездаша са трибина – изјавио је шеф стручног штаба.

Густ распоред један је од проблема за стратега црвено-белих, али постоји и повод за оптимизам кад су расположиве снаге у питању.

– Томане изгледа много боље него раније и вероватно ће сутра добити минутажу како би почео да се интегрише у екипу. Мислим да све иде у најбољем смеру.

Милојевић се осврнуо и на прву утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Копенхагена која је завршена резултатом 1:1.

– Свака утакмица је различита поготово у Европи. Пре Хелсинкија нисмо играли са скандинавским екипама. То је тип тима која краси савремен фудбал са доста контаката, фаула, брзине и играња уз линију. Волео бих да их прођемо, па да добијемо некога са Иберијског полуострва, да играмо са различитим екипама – изјавио је Милојевић и додао:

-Увек сам поносан на своје играче, били су мотивисани и показали су хтење што што треба да негујемо и у будућности. Немамо много времена да размишљамо о претходној утакмици. Поручио сам фудбалерима да нам је битна Младост и колико год стереотипно звучало приоритет ове године нам је да узмемо титулу и даћемо све од себе да то остваримо. После утакмице са Лучанцима имаћемо времена да се фокусирамо на меч са Копенхагеном. Морамо да имамо позитиван дух, не само у фудбалу него и у животу.

Звезда је против Копенхагена, већ на полувремену морала да изврши принудну измену када је уместо Павкова у игру ушао Боаћи, а убрзо потом повреда је приморала шефа стручног штаба да Родића замени Жандером.

– Зато је фудбал толико интересантан. Замислите да све знате унапред. То су делићи секунде кад морате да доносите одлуку. Било који играч да фали тешко ми пада. Другачије је кад неко не игра из тактичких разлога, али не волим кад је разлог повреда.

Фудбалер Копенхагена Карло Бартолец изјавио је да је Звезда скуп просечних играча уз изузетак Бена и Марина, као и то да наш тим игра слабије у гостима.

– Никад нисам коментарисао речи других. Живимо у демократији и свако има право да каже шта жели. Као што је рекао Чарлса Буковски: „Што ти кажеш, а ја ти не одговарам, то не значи да си ти у праву.“

Повезане вести

3 comments

deki авг 9, 2019 at 14:22

MIslim da je i Miloje svestan da ima slabu ekipu, i uprava.. Jednostavno pokusavaju da sa malim ulaganjima dodju do velikih para ali ih je za razliku od prosle godine sad prevarila racunica.. A tim sa Plavsicem, Kangom, Radonjom, je bio nesto drugo..
Zato se i pozivaju navijaci, da se bar kuci uz galamu dobiju utakmice sa pristojnom razlikom.. A utakmice mu pocinju igraci za koje je sam rekao da su otaljavali zadnji deo sezone i da je to nedopustivo..

Reply
dusan авг 8, 2019 at 23:42

ne znam sta se dogadja sa tobom. jel ti dobro? voleo bi da igramo sa razlicitim ekipama, da igramo sada sa nekim sa iberijskog poluostrva? ja bih recimo voleo da igramo fudbal. nikome nismo dali tri gola ove godine. nikome. grobari su veceras odlomili turke. igraju lopte. dobra su im pojacanja i imaju svoju decu koja vredi. ja ti sada kazem da ako nastavis sa 4-2-3-1 sa boacijem napred mi necemo dati gol u danskoj. ja mislim da ovo ne valja. moramo nesto ozbiljno da promenimo. zander treba da igra ispred rodica. moramo da igramo mnogo brze. valjda cemo da docekamo i tog tomanea…

Reply
Mississauga авг 8, 2019 at 23:29

Da li si miloje gledao glodare kako igraju?
Trebao si , da vidiš da i oni igraju bolje od nas.

Reply

Leave a Comment