Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Алекса Раданов следеће сезоне у ФМП-у

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће Алекса Раданов наредне сезоне сакупљати искуство и минуте у АБА лиги у дресу ФМП-а.

Досадашњи првотимац Црвене звезде мтс Алекса Раданов наступаће у сезони 2019/2020 у дресу ФМП-а. Процена стручног штаба је да су за најбољи могући развој Раданова неопходни минути на паректу, а прилику да докаже свој пун потенцијал млади кошаркаш ће имати кроз наступе у АБА лиги у дресу екипе из Железника.

Раданов је прошао све млађе селекције Црвене звезде мтс и освојио велики број трофеја у свим узрастима, од којих се свакако издваја јуниорски трофеј Евролиге који је освојио 2014. године. Трофејну витрину млади бек обогатио је и са сениорском селекцијом црвено-белих освојивши два узастопна пехара намењена прваку Србије, Суперкуп АБА лиге и две АБА лиге јер је поред прошлосезонског трофеја као 16-огодишњак учествовао у освајању региона 2014. године.

Требало би истаћи да Црвена звезда мтс након наредне сезоне полаже права на Алексу Раданова, односно на повратак у први тим црвено-белих са којим ће имати уговор на још две године.

Срећно Алекса и видимо се!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета авг 10, 2019 at 15:44

Биће добар играч,чекамо га!

Reply

Leave a Comment