Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

„Звездаштво“ Новака Недића: Преображај певача гробарских хитова или тајни задатак?

Као гром из ведра неба одјекнула је јучерашња вест да је некадашњи члан управе ФК Партизан постао члан нашег фудбалског клуба.

Настрана предигра оваквог епилога десила се приликом путовања нашег клуба на реванш меч другог кола квалификација за Лигу шампиона против ХЈК Хелсинки, када се Генерални секретар Владе Србије перфидно нашао у авиону којим је наша екипа путовала у главни град Финске, наравно о трошку клуба. Имајући у виду да је наш клуб путовао чартер летом то се никако није могло назвати случајношћу што није промакло ни Делијама које су дотичног господина поздравиле за време утакмице.

Међутим, много гора ствар десила се јуче када се господин Генерални секретар учланио у наш ФК, као осведочени навијач мрског нам комшије и на тај начин, без икакве сумње, бацио велику љагу на институцију чланства. Овим чином деградиране су бројне акције што клуба, што навијача како би се број чланова повећао и ударен је озбиљан шамар сваком ко Црвену звезду искрено носи у срцу а слободно се може рећи да је нанета и велика срамота клубу учлањењем Новака Недића. Такође, с правом се може поставити питање коме је у интересу да дотични господин путује са екипом и да се учлањује у тренуцима када наш клуб води пресудне битке од којих му, по обичају, зависи остатак сезоне? Да ли чланство Новака Недића у једном таквом тренутку дестабилизује клуб и нарушава атмосферу у истом? Одговор се сам по себи намеће и потврдан је.

Ко је Новак Недић? У оскудној биографији на сајту Владе Републике Србије наводи се да је дипломирао на Правном факултету у Београду те да је волонтирао у Трговинском суду, Специјалном одељењу Окружног суда у Београду а на крају и као адвокатски приправник, што без двојбе указује да поседује широки спектар знања из области права. Након што је касније радио као адвокат, 2012. именован је за заменика Генералног секретара а две године касније и за Генералног секретара. Као изузетно успешан млад човек имао је и неколико афера,  о којима су нашироко писали сви релевантни домаћи портали о чему и данас можете читати претражујући његово име. Осим наведеног, Новак Недић је био члан управног одбора ФК Партизан у који је ушао заједно са актуелним руководством које га је касније оптуживало да је покушао да изазове „пуч“ унутар клуба као и да је „организовао напад на ложу“. Може се чути и да је његовом заслугом и убеђивачким способностима актуелни председник КК Партизан НИС Остоја Мијаиловић одлучио да се прихвати тешког посла и врати клуб на место које му, по мишљењу Недића и осталих партизановаца, припада. У знак захвалности Недић је пружао безрезервну подршку из првих редова кошаркашком клубу.

И сада се, логично, поставља питање шта ће гробар у нашем клубу? Нема сумње да је правилник о чланству, чл.2 преопширно конципиран и да омогућава апсолутно сваком ко донесе 1.000 динара да се учлани. Међутим,баналних 1.000 динара могу довести до знатно већих последица ако је члан иоле амбициознији, а неко ко заврши Правни факултет за четири године, свакако пуца од амбиција. Учлањењем се стиче могућност и да се учествује у управњању Клубом, да се бира и да се буде биран у органе и тела Клуба…Што највероватније и јесте позадина учлањења господина Недића. А која је позадина позадине овог учлањења време ће нам показати, иако сваком коме је Звезда у срцу може бити и данас јасно шта са собом може донети сива еминенција владајуће струтуре јер понављање је мајка учења.

Зато, приближавање и, поврх свега, учлањење осведоченог гробара не сме проћи! У име Звезде, у име звездаштва!

Повезане вести

3 comments

Goran Mulina авг 9, 2019 at 22:05

Kada smo kod putovanja, mogao bi Terza da mi kupi auto, dva sam slomio zbog Zvezde. On vodi ovu picketinu grobarsku na gostovanja!!! Joooj mamicu vam ….

Reply
Mare авг 9, 2019 at 17:09

Nije samo problem što se učlanio, ćeš i to što ga Terzić vucara o našem trošku na gostovanja! Tuga šta taj čovek radi i koliko se osilio!

Reply
Vladimir авг 9, 2019 at 15:14

Bojim se da, je on trojanski konj na sve načine

Reply

Leave a Comment