Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Борјан у „клубу сто“: „Невероватна част“

На утакмици против Младости Милан Борјан стоти пут чувао је гол Црвене звезде. Леп јубилеј додатно је зачињен чињеницом да на данашњој утакмици Борјан 53. пут није примио гол.

Заиста прелеп јубилеј у овако великом клубу. Велика је част за мене што сам ушао у клуб играча који су у Звезди одиграли троцифрен број мечева. Посебно ми значи податак да од сто утакмица нисмо примили гол чак на 53. Морам да се захвалим екипи јер су и њихове заслуге за то јако велике. Радимо као тим, већ две године од када сам овде. Треба само да наставимо да побеђујемо, као што смо то радили и до сада и да примамо што мање голова – рекао је Борјан.

Звездин чувар мреже истакао је и која му је од сто утакмица најдража у дресу Звезде.

– Без сумње то је меч против Краснодара на Маракани. Емоције које су тада су биле су невероватне. То вече је нешто што ни данас не можемо да опишемо. Свака утакмица је лепа, али ова ће ипак остати најдража.

Осврнуо се Звездин чувар мреже и на победу над екипом Младости.

Била је ово захтевна утакмица, играли смо у промењеном саставу, а момци су показали још једном да шеф стручног штаба може у сваком тренутку да рачуна на апсолутно сваког играча. Одиграли смо феноменалну утакмицу, победили смо што је најбитније и то без примљеног гола. Много сам срећан и поносан на своју екипу – поручио је Борјан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment