Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Више од 100 Зрењанинаца учило од Црвене звезде

Јавни час школе кошарке у организацији КК Црвена звезда мтс и Авив Парка окупио је велики број малишана који су вредно радили под надзором тренера млађих категорија црвено-белих.

Трећу годину у низу Авив Парк у Зрењанину био је место окупљања великог броја малишана који гаје велику страст према кошарци и Црвеној звезди. Више од 100 малишана дошло је на кошаркашке терене са великом жељом да вредно тренира под надзором тренера млађих категорија црвено-белих Немање Новашикића.

Циљ је била промоција правих вредности које Црвена звезда пропагира и да се на најбољи начин презентује начин рада са младим кошаркашима који је клубу са Малог Калемегдана у прошлости донео много успеха, али и првотимаца.

Ни велика врућина није спречило малишане да уложе велики труд, а да се она лакше преброди побринули су се Звездини партнери ИДЕА која је спремила слатке пакетиће, као и Вода Вивиа која је обезбедила освежења за све учеснике.

Након сваког успешног тренинга било је времена и за такмичарски део. Малишани су примењивали стечено знање, али и показали велики такмичарски менталитет. Најбољи су добијали награде, а тренинзи су били и селекционог типа па је сваки млади кошаркаш имао прилику да скрене пажњу тренеру Немањи Новашикићу.

Велика нам је част што смо на нашим теренима Авив Парка у Зрењанину и трећу годину заредом угостили Црвену звезду. На тај начин смо још једном показали да имамо сјајну сарадњу са црвено-белима, али и обрадовали Зрењанинце јер Звезда стварно има велики број навијача у овом граду. Осмеси малишани и њихово задовољство из године у годину нам показују да радимо праву ствар и надам се да ћемо наставити да негујемо ову лепу традицију– истакла је Данка Гладовић, директор маркетинга Авив Парка.

КК Црвена звезда мтс овом приликом се захваљује граду Зрењанину и Авив Парку, као и нашим партнерима који су помогли организацији – ИДЕА, Вода Вивиа и „Champion – Sport Vision“

Хвала свима и хвала Звездаши! Видимо се поново.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment