Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеОбавештењаФудбал

Омладинци убедљиви у Бачкој Тополи

ТСЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:5

Омладинци Црвене звезде су при тешким временским условима, успели да савладају екипу ТСЦ-а резултатом 5:1. Стрелци за наш тим били су Бурмаз у 22, Цетина (аутогол) у 30, Пантовић у 49. и 59. и Даничић у 80. минуту меча.

 

Од старта утакмице, покушавали су офанзивци нашег тима да донесу вођство, а упорност се исплатила расположеном Бурмазу у 22. минуту. Одада је пронашао корпулентног нападача који је одлично реаговао у гужви и сјајним кретањем стигао у позицију да несметано затресе мрежу. Вођство нашег тима удвостручено је у 30. минуту, захваљујући Радуловићу који је после сјајног дриблинга протутњао по левој страни и упутио оштар пас у казнени простор који је дефанзивац ТСЦ-а, Цетина, послао у своју мрежу.

Ученици Славољуба Ђорђевића су на почетку другог полувремена, акцијом као из уџбеника стигли до 3:0. Одиграо је Радуловић до Новаковића који се маестрално окренуо и тим потезом избацио читаву одбрану ТСЦ-а, а затим одиграо до Пантовића ком није било тешко да пошаље лопту у празан гол. Пантовић се уписао у стрелце и десет минута касније, кад се сјајно убацио иза леђа одбране ривала и на пас Митровића послао снажан ударац у гол ривала. Пети гол за јуниоре Црвене звезде, постигнут је након акције фудбалера који су добили шансу у другом полувремену, Пиплица је сјајно упослио Даничића, а он је демонстрирао хладнокрвност у завршници. Домаћин је стигао до почасног поготка у 82. минуту преко Бокана који је био сигуран са беле тачке и тиме поставио коначан резултат меча.

Судија: Ненад Минаковић. Стрелци: Бурмаз у 22, Цетина (аутогол) у 30, Пантовић у 49. и 59. и Даничић у 80. минуту за Црвену звезду, а Бокан (из једанаестерца) у 82. минуту за ТСЦ. Жути картон: Кукољ (ТСЦ).

ТСЦ: Крстовић, Нађ, Вујачић, Цетина (од 64. Колунџија), Балаж, Кукољ (од 35. Кочиш), Кангрга, Батори (од 64. Стјепановић), Пантовић (од 46. Бокан), Чалић (од 46. Сајанковић), Антал.

Црвена звезда: Катић, Гачић (од 53. Митровић), Радовић, Одада, Лукић, Миликић, Пантовић (од 62. Дедијер), Новаковић (од 53. Матић), Бабић, Бурмаз (од 60. Пиплица), Радуловић (од 62. Даничић).

 

Повезане вести

Leave a Comment