Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Сезонске улазнице у продаји до суботе

Продаја сезонских улазница по важећим ценама трајаће до суботе 17. августа што је последњи дан продаје сезонских карата за сезону 2019/20.

Сви власници сезонских карата имају право прече куповине карата за своја места за утакмицу плеј-офа за улазак у Лигу шампиона против швајцарског првака, екипе Јанг бојс. Такође, исто право ће важити и за све остале утакмице у УЕФА такмичењима у овој сезони. За ову утакмицу, важиће исте цене карата као за слободну продају док ће клуб одлуку о евентуалним попустима за утакмице групне фазе и даљег такмичења донети благовремено.

Клуб ће накнадно објавити обавештење о могућности продаје карата, фазама продаје као и све остале информације везано за продају као што су радно време, место продаје, могућности плаћања и потребни услови за куповину карте.
Позивамо навијаче да наставе да пружају подршку нашем тиму током читаве сезоне, као и да на време обезбеде своју сезонску улазницу. Подсећамо, предуслов за куповину сезонске улазнице је да је купац члан клуба, а цене катрата су следеће:

Север 4.000;

Исток 7.000;

Запад 8.000;

ВИП сектор на западној трибини 20.000;

ВИП галерија 60.000;

ВИП 1 и Пет звездиних звезда 120.000 динара.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment