Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда гостује у Суботици

У оквиру 5. кола Линглонг Суперлиге фудбалери Црвене звезде гостују у Суботици екипи Спартака. 

Након драматичног и исцрпљујућег сусрета у европским квалификацијама, фудбалери Црвене звезде се окрећу домаћим изазовима и борби за нову шампионску титулу. Противник је Спартак екипа која је у прошлости често знала да намучи црвено-беле на свом терену.

И ове сезоне суботичани имају младу и полетну екипу,  У односу на пролећни део шампионата није много промењен тим.
Отишли су Керкез (Маритимо), Вукчевић (Беверен), Главчић (Славен Белупо), Торбица (пензија), Ђенић (Колубара).
Појачали су их Иванчевић (Пролетер), Гојков (Војводина), Јамамото (ОФК Петровац), Срећковић (Војводина). Најзначајнија је промена на клупи, нови тренер им је повратник Гаћиновић. Треба напоменути и да је Спартак реновирао стадион и да од ове сезоне имају потпуно нови терен. У прошлости је често терен у Суботици представљао велики проблем што сада неће бити случај и можемо очекивати бржу и лепршавију игру.

Тренер Милојевић је позвао на опрез и озбиљност и са много респекта је причао о екипи из Суботице која је солидно отворила сезону и могу бити незгодни ако се не схвате озбиљно.

Биће занимљиво видети и састав у којем ће изаћи Црвена звезда, јер се очекује да тренер Милојевић одмори главне протагонисте из Копенхагена, а самим тим и освежи их за завршни меч квалификација за Лигу шампиона и меч са Јанг Бојсом у Берну наредне среде.

На голу се очекује да Поповић замени емотивно испражњеног хероја из Данске Милана Борјана. Последњу линију би требало да чине Гајић, Милуновић, Панков и Жандер.

На средини терена се очекују Јованчић, Петровић и Вулић, док би на крилима могли заиграти Симић и Јевтовић.

У самом шпицу се очекује португалац Томане од првог минута. Милан Павков је повређен а Ричмонд Боаћи треба освежење за наредни јако важан дуел.

Меч између Спартака и Црвене звезде предводиће Новак Симовић као главни судија, помагаће му Никола Ђоровић и Милош Симовић. 

Сусрет се игра на „Градском стадиону“ у Суботици са почетком од 20.00 часова.

 

Повезане вести

1 comment

Veteran Sever авг 17, 2019 at 20:58

Milun i 1:0….Vulić i 1:1…Prvo poluvreme…
Finale kupa Partizan-Crvena Zvezda 1:0…to jest Milun(Ostojić skočio za dve glave više od našeg metiljavog štoper… i dao gol) – Crvena Zvezda 1:0. Čovek veze nema. Ima li šanse da ga, UEFA zbog dva žuta kartona kazni 6 utakmica neigranja…

Reply

Leave a Comment