Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеОбавештењаФудбал

Омладинци бољи у дербију

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 2:0 (1:0)
Омладинци Црвене звезде остварили су трећу победу у низу, савладавши Војводину резултатом 2:0. Поготке за наш тим постигли су Бурмаз у 42. и Пантовић у 50. минуту сусрета.

 

Наши бисери су врло силовито отворили сусрет и већ на самом старту меча могли су да постигну неколико погодака. У првих десет минута, сјајне прилике су имали Бабић и Пиплица. Феноменалну шансу у 15. минуту имао је и Пантовић када је након одбитака у шеснаестерцу гађао директно у голмана. Запретили су и Новосађани у 20. минуту, али се истакао чувар мреже нашег тима Катић. Лопта у мрежи гостију виђена је у 26. минуту, али је судија поништио погодак због фаула расположеног Бабића. Ипак, омладинци Црвене звезде постигли су гол у 42. минуту, Радовић је извео корнер, лопта се одбила до Бурмаза који је маказицама послао лопту у мрежу и донео велико славље нашим талентима.

Предност су ученици Славољуба Ђорђевића увећали у 50. минуту када је Пиплица сјајно пробио по левој страни, потом одиграо до Бабића који је проследио лопту десно, за Пантовића, да би крилни нападач нашег тима снажним ударцем затресао мрежу ривала и наставио голгетерски низ. Покушавали су пулени Славољуба Ђорђевића да повећају предност, пре свега преко Бабића и Пантовића, али резултат је остао 2:0 за Црвену звезду.

Судија: Милан Стефановић.

Стрелци: Бурмаз у 42. и Пантовић у 50. минуту.

Црвена звезда: Катић, Гачић, Радовић (од 82. Благојевић), Одада, Лукић, Миликић, Пантовић, Новаковић (од 66. Матић), Бабић, Бурмаз, Пиплица (од 66. Радуловић).

Војводина: Дражић, Васиљев, Кљајић (од 67. Станић), Ђурковић, Иван, Брборић, Грек, Кокановић (од 67. Пантић), Мартинкевич (од 55. Матковић), Ђурић (од 77. Радмиловић), Новевски.

Жути картон: Иван (Војводина).

Повезане вести

Leave a Comment