Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Голеада у Суботици и, што је најбитније, нова победа Звезде!

СПАРТАК ЖК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:3 (1:1)

Своје прво гостовање у овој суперлигашкој сезони, екипа Црвене звезде имала је вечерас у Суботици, против Спартака. Пред око 8000 гледалаца на „Градском стадиону“, наш тим је тешком муком дошао до четврте победе, из четири меча. Још једна веома напета утакмица у режији наших играча, која је обиловала приликама и шутевима са обе стране. Победу на нимало згодном гостовању скројили су Вулић, Симић и Томане (који је уписао и асистенцију).

„Захваљујући“ веома битним европским утакмицама које се одигравају у само недељу дана, те повреда и умора одређених играча, Владан Милојевић је прилику пружио углавном онима који су своју шансу чекали са клупе. Ту мислимо на играче попут Гајића, Вулића, Симића, Крстовића, па и новопридошлица Томанеа, односно Петровића. Њима су подршку чинили првотимци Борјан, Родић и Милуновић, те Јевтовић и Панков, двојица играча који се све више намећу шефу стручног штаба. Кад смо већ код састава нашег тима, вредно је дотаћи се чињенице да смо и овај пут играли у стандардној 4-5-1 формацији, иако је по саставу деловало да ћемо бар вечерас испробати 4-4-2. Корпулентни Крстовић је играо на позицији десног крила.

Са друге стране, шеф струке „голубова“, Владимир Гаћиновић, није имао битнијих кадровских проблема, па је против нашег тима извео најјаче са чим у овом тренутку располаже.

Није прошло ни 15 секунди, а Звезда је направила прву велику шансу на мечу. Симић је фантастично предриблао свог чувара и веома добро упослио Јевтовића на левој страни. Милан је мало оклевао, тек толико да му Остојић „уђе“ у шут и спроведе лопту у корнер. Веома су офанзивно црвено-бели кренули. Томе сведочи и покушај Милуновића главом након корнера у петом минуту. Надскочио је дефанзивце у плаво-белим дресовима, и са 6-7 метара шутирао главом око пола метра поред гола.

А казна за та два промашаја стигла је већ у 6. минуту и то од нашег детета, Лазара Туфегџића. Од Панкова се одбила лопта до Лазара, на неких 16-17 метара од нашег гола, затим је кренуо офанзивац домаћих ка Милуновићу, лепим дриблингом га избацио из равнотеже и рутински послао лопту иза Борјанових леђа. Оба тима су на старту наговестила веома занимљиву утакмицу.

Мало је спласнуо темпо у наредних десетак минута, а битно је поменути и травнату подлогу стадиона Спартака, која је, чини се, у никад бољем стању. Имали смо полуприлику из прекида у 15. минуту, када је после центаршута Вулића још једном главом шутирао Милуновић, али право у Остојића. Само минут касније, одбија се лопта до Родића на самом рогљу шеснаестерца, овај је шутирао снажно, али и непрецизно.

Баш након тих 10-ак минута затишја видели смо те две занимљиве ситуације пред голом домаћих, али и једну пред нашим голом, када је Борјан високим излетањем спречио контра напад гостију. Уз мало среће, прошло је без опасности по наш гол.

Оно што смо видели два пута пре тога, видели смо још једном и у 23. минуту. Корнер са десне стране одлично изводи Вулић, Милуновић још једном највиши у скоку, али је и ту лопту лако укротио голман Спартака. Веома је опасна Црвена звезда била из прекида.

У 27. минуту се Милан Јевтовић искупио за промашај из првог минута, када је пасом у стилу Марка Марина избацио Симића апсолутно самог испред Остојића. Симић се размишљао да ли да шутира, или упосли Крстовића десно, ипак се одлучио на шут (што је и било логично), али је то учинио лоше, па је Остојић још једном спасао своју мрежу. Била је то друга велика шанса за Звезду на мечу, обема су кумовали Јевтовић и Симић.
А у 29. минуту и трећу стопостотну шансу пропушта наш тим, по други пут Јевтовић. Центрирао је Гајић са десне стране, све играче је лопта прескочила, па је стигла до Јевтовића на левој страни. Направио је пар корака унапред, одлично шутирао, савладао Остојића, али са гол линије је лопту главом избио Оташевић и тако спречио сигуран погодак.

Имала је Звезда лопту у ногама, кружила око гола, а кад већ није могла до изједначења из шеснаестерца, онда је до тога дошла ударцем из даљине. Играо се 37. минут, када је Вулић прихватио лопту мало изван казненог простора, са леве стране. Шутирао је незгодно, јако, лопта је одскочила испред гола и погодила ближи Остојићев угао – 1:1. У две утакмице заредом, Звездин везњак погађа ван 16 метара. А поред тога, итекако се примећује његов што офанзивни, што дефанзивни учинак на средини терена.

У 43. минуту видели смо опасан напад Суботичана. Након центаршута Шормаза са десне стране, шутирао је изблиза Туфегџић главом, али је лопта окрзнула Гајића и завршила у наручју Борјана. Тражили су домаћини и једанаестерац, указујући да је лопта погодила нашег бека у руку.

До краја полувремена видели смо још пар занимљивих напада Спартака, па и један оштар ударац Младеновића, али право у нашег голмана.

Након првих, веома садржајних 45 минута, могли смо да констатујемо да је наш тим имао „позитивних“ 1:1. Позитивних у смислу добре игре нашег комбинованог састава. Рано је Спартак дошао у предност, и уз пар солидних напада, то је било све што су плаво-бели урадили у току првог дела. Са друге стране, наш тим је пропустио три прилике из категорије стопостотних (преко Симића, и два пута Јевтовића), две-три полуприлике преко Милуновића и Родића, али смо ипак на крају успели да поравнамо резултат голом Вулића. На нашим играчима било је само да понове игру из првог дела сусрета, да би победа била загарантована.

Још увек ровитог Родића, на полувремену је заменио Жандер.

Играло се свега 4 минута у наставку, када је идеалну лопту на десној страни добио Томане од Крстовића. Вукао је лопту Португалац, погледао, па маестрално повратним пасом упослио Симића који је шутирао, лопта је поново погодила Оташевића на гол линији, али је на крају и завршила у мрежи за 1:2.

Два минута касније могли смо и да дуплирамо предност. Високу лопту Гајића грудима је маестрално прихватио Томане, самом себи је спустио на полуволеј, али је погодио расположеног Остојића. Као што се и претпоставило, Звезда је јак притисак на последњу линију одбране „голубова“ одржавала и у првих 10 минута наставка.

Вукановић је у 55. минуту заменио солидног Крстовића. Као што смо навикли, наког стеченог вођства наш тим умирује игру. Тако је било и вечерас, тек у 58. минуту смо забележили покушај Његоша Петровића са преко 30 метара. Слабо за Остојића, али довољно да се спомене.

Та блага успаваност наших играча умало нас је коштала новог изједначења. Шормаз је добио лопту у срцу нашег шеснаестерца, надмудривао се са Панковим, али је наш штопер на крају изашао као победник, изблокиравши ударац Спартаковог офанзивца. А прву стопостотну шансу вечерас, Суботичани су имали након корнера у 66. минуту. Након оштро изведеног корнера са десне стране, налетео је Текијашки главом на њу, али је његов снажан ударац на срећу ишао право у Борјана, па је овај избоксовао лопту у нови корнер.

Видело се и по нашем тренеру, колико му свесно или несвесно повлачење наших играча након водећег гола не прија. Уместо да поготци охрабрују наше играче да крену још жустрије напред, они се најчешће фокусирају на дефанзиву и покушаје из контранапада. Против јачих екипа то и можемо да разумемо, али против суперлигашких – никако. Али, све док има резултата, има и оправдања.

Последњу измену у нашем тиму видели смо у 75. минуту, када је изгледа повређеног Петровића заменио Иванић.

Минут након тога, нова велика шанса за Спартак. Одличну је лопту послао Гојков са десне стране, Туфегџић је још једном побегао Милуновићу, гађао супротан угао са десне стране, али је лопта очешала стативу и отишла ван игралишта. У другом полувремену, морамо признати, Суботичани су били конкретнији. Ипак, нашу прилику смо умели да искористимо, док „голубови“ своје две нису, па је то направило и резултатску разлику.

Ипак, за Суботичане се трећа прилика показала као срећна. Играо се 79. минут, када је Дунђерски малтене из очаја шутирао са око 30 метара, искоса. Херој елиминације Копенхагена, Милан Борјан, овај пут се није прославио. Успео је само да закачи лопту, али недовољно па је на семафору стајало 2:2. Леп гол на стадиону у Суботици.

Два митута након тога, могли смо и до трећег поготка. Након гужве у казненом простору, од Симића је некако лопта дошла до Томанеа, који са шест метара из окрета гађа даљи угао Остојићевог гола, али за мало поред.

Звезди је требало да прими гол да би одма потом направила две велике прилике. Прву је пропустила, али је преко истог играча другу претворила у гол. Гајић је са десне стране упутио веома оштру лопту у петерац домаћина, где је Томане бриљантно реаговао и закуцао је у мрежу гола Спартака. Мало који играч би ово успео да претвори у гол, свака част Португалцу. 2:3.

Опет се чекало свега два минута на ново узбуђење. Денковић је прошао по левој страни, центаршутем прелобовао добар део наше одбране, рачунајући и Борјана. На сву срећу, са гол линије лопту главом избија Жандер.

На новом искушењу Борјан се нашао у 89. минуту. Охрабрени поготком Дунђерског, играчи Спартака користили су сваку прилику за шутеве са велике удаљености. Један такав упутио је Марчић, лопта се незгодно одбила о земљу, али је, овај пут, наш голман био на висини задатка и некако интервенисао. То је уједно било и последње узбуђење на мечу. Судија Симовић је утакмицу продужио за три минута, у којима није било ничег вредног помена, осим жутог картона Вулићу.

Веома, веома занимљиву утакмицу гледали смо у Суботици. Пет голова, бар још толико стопостотних шанси (са обе стране), неколицина озбиљних покушаја, и што је најбитније – нова победа Црвене звезде! Имали смо прилике да меч можда решимо и у првом полувремену, када смо заиста добро играли, повели смо на време и у другом, али онда… Сад већ слободно можемо констатовати, стандардан пад наше игре. Домаћин не само да је изједначио, већ је створио бар још две одличне шансе за потпун преокрет. Да Звезда може, видело се након другог изједначења, када смо експресно задали последњи ударац противнику. А зашто Звезда до тада неће, то више није питање ни за видно незадовољног Милојевића, него за саме играче. Не сме бити опуштања, не сме бити потцењивања; данас се све добро завршило, а да ли ће и следећи пут?

 

СуботицаГрадски стадионСудија: Новак Симовић. Помоћници: Никола Ђоровић, Милош Симовић. Жути картони: Денковић, Шормаз (Спартак) Вулић (Црвена звезда) Црвени картони: – Стрелци: 1:0 Туфегџић (6. минут), 1:1 Вулић (37. минут), 1:2 Симић (49. минут), 2:2 Дунђерски (79. минут), 2:3 Томане (85. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Родић (од 46. Жандер), Милуновић, Панков, Гајић, Петровић (од 75. Петровић), Вулић, Јевтовић, Симић, Крстовић (од 55. Вукановић), Томане. Тренер: Владан Милојевић.

Спартак ЖК: Остојић, Оташевић, Милошевић (од 83. Иванчевић), Текијашки, Дунђерски, Јочић, Марчић, Младеновић (од 70. Гојков), Туфегџић, Денковић, Шормаз. Тренер: Владимир Гаћиновић.

Повезане вести

41 comments

Acanbgd1989 авг 21, 2019 at 03:46

Dragane, nalupao si se kao Maksim po diviziji. Pogotovo za Zivana Ljukovcanina, Covek je cak I branio na utakmici kada je javljeno da je umro Tito. Pa vidi koliko si gluposti napisao. Ne branim nikoga, vec pisem samo cinjenice. Mislim da zbog pojedinaca koji iznosite gomile gluposti I lazi mi pravi Zvezdasi gubimo zelju da komentaisemo. Kakvu memoriju imas, secas pre 40 godina koje su „face“ bile s’tobom na Severu, pa pretera ga druze. Da si Pinokio, posle ovih komentara nos bi ti bio 2 metra najmanje. Pozdrav svim pravim Zvezdasima

Reply
Hadži Dragan NBG авг 21, 2019 at 13:11

Aco , ja čoveka lepo pitam seća li se datuma, a on prosipa nebuloze i još kaže da sam provokator. Hoće da me ubedi da se ne sećam godine kada sam gledao, ej. Jeste to bilo odavno, zaboravio sam datum i mesec, ali ne i godinu, bio sam na raspustu posle završene druge god. usmerene. A imena igrača sam mu našao na sajtu – iz novina odsečak, gde nažalost ne piše datum, a on kaže da izmišljam. Zaista neki težak b.lid !

Reply
Hadži Dragan NBG авг 19, 2019 at 22:53

Dragane zaista si v.lina nedokazana. Zdravo gl.p.ne.

Reply
Goran0008034 авг 18, 2019 at 11:11

Pazljivo sam procitao sve komentare i u svakom ima istine. Svi se slazemo da Zvezda, cak i u Beogradu, kada povede, stane sa igrom. Umesto da punimo po 5 komada mi igramo da se sto manje umorimo. Juce smo utakmicu dobili samo srecno i slucajno. Milunovic je toliko nadmen, prepotentan, drzak da bi covek pomislio da je najbolji defanzivac na svetu pa ovde igra sa 10% svojih mogucnosti. Simic i Jeftovic se barem trude. Ne ide im, ali trce i bore se. Mene, licno, i Miloje nervira sa tolikim izmenama ekipe. U redu je da odmoris, povremeno, Marina i jis par igraca, ali nrka budu na klupi. Kada krene naopako, kao juce, da imas koga da ubacis u igru. Juce smo se izvukli, ali moramo da se dozovemo pameti jer se prvenstvo dobija na malim utakmicama. A ovo traje od sredine prosle polusezone. PAMET U GLAVU.

Reply
Josif авг 18, 2019 at 00:42

Јефтовиќ, Гајиќ, Милуновиќ и Вукановиќ немају благе везе. Задња линија сем Дегенека је криминална, може Панков да буде најбољи пеналџија али једноставно у скоку је ужасан, овај Жандер је солидно офанзиван ко сваки бразилац али одбрана криминал. Непотребно бацамо милионе за оног Гарсију кога нико жив незна, боље дасмоЛазовиќу понудили милион годишње. Састав за Боис би требало да буде БОРЈАН-ГОБЕЉИЌ, ДЕГЕНЕК, ПАНКОВ, РОДИЌ-ВУЛИЌ, КАЊАС, МАРИН, БЕН, ИВАНИЌ-БОАЌИ па што нам бог да. Позз

Reply
Darko авг 18, 2019 at 01:17

Brate Josife, super ti je tim, ali zasto bi igrali sa 9 igraca? Kanjas i Ivanic u Kopenhagenu su imali ulogu duhova, jer niko ih nije primetio na terenu. Ovak Kanjas ce mozda i da se transformise iz duha u fudbalera koji ce da igra fudbal i imati neki ucinak. Ali, Ivanic brate Josife? Sta li on igra? Evo, ovog leta igra u sredini, a ne na krilu – i NULA! A posebna je prica kako se metiljavko za ovih 6, 7 meseci nije oznojio!!!! Uzas i sramota!

Reply
Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 09:31

Anti – botu dođi da ti dam sendvič sa viršlom. Ti si mi stručnjak… ajde sektaš iz malog komšijskog kluba gubi se sa sajta.

Reply
Dragan авг 18, 2019 at 01:30

Ti stvarno mislis da cemo dati milione za Garsiju? Kao sto smo kobajagi dali 1.300.000 evra za Ivanica, a Bata Borisov ga nudio za 700.000 e bugarskom Levskom…ili smo za ovog malog Petrovića Radu navodno dali 400.000e…pa se onda pojavila vest da smo dali i 600.000…itd..itd…A onda ce se za godinu, godinu i po dana javiti FK Rad sa tvrdnjom kako im dugujemo za Petrovica i da im nismo dali ni trecinu od dogovorene sume….Terzini fazoni i fore…

Reply
Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 06:56

Makedonac, postade i ti neki stručnjak? Koji tim vodiš dole, kad tako daješ savete Miloju?

Reply
Josif авг 18, 2019 at 10:16

Неузрујавај се непотребно! Само износим моје мишљење! Ако у нечему нисам у прави ти ми реци, нико из клуба и нечита ово тако да далеко од тога да саветујем Милојевиќа. Ако се неслажем са нечим незначи да неподржавам Милоја, напротив!
О

Reply
Darko авг 18, 2019 at 10:39

Kako smeš da iznosi svoje mišljenje!? A nisi tražio dozvolu od ovog nekakvog poremećenog Hadzije… A da – ti si Josife zapravo sektaš iz komšijskog kluba, čim misliš svojom glavom. Čuj…. Lik je Hadzija neki..? Bože, koliko je glupost neograničena!

Reply
Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 11:01

Sektašu iz malog komšijskog kluba idi na tvoj sajt ako ga imate. Josif je moj brat iz Makedonije i međusobno možemo da kažemo šta hoćemo. A ti se pakuj igumane, provaljen si.

Darko авг 18, 2019 at 11:12

Je li… a ti mene znaš? Pa sam ja glodar grobarski zato što imam mozak i svoje mišljenje!? E… Bolidu jedan: potrošio sam za poslednjih 30 godina putujući sa Zvezdom po Evropi toliko para da sam mogao da kupim stan na Slaviji… recimo. Ja živim za Zvezdu, a ne OD Zvezde! I u tome je razlika izmedju mene i tvojih idola, Terze i Miloja, botino jedna senvičarska.

Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 11:02

Josife brate, gde smo bili dok nam Miloje nije došao i šta smo u Evropi značili. Ne dovodi on igrače nego Mrkela i Terza, a on pravi pitu od go..na.

Reply
Josif авг 18, 2019 at 14:22

Све је ОК! Сви смо ту због звезде, ја долазим против Боиса, штосе некад невидимо па дасе испричамо ко људи, нема потребе дасе нападамо. Позз

ReD авг 17, 2019 at 22:52

Pankov, Vilic i Zander MORAJU U STARTNU POSTAVU a ivanic, milunovic i rodic na klupu

Reply
Darko авг 18, 2019 at 01:00

Od kako je dosao u Zvezdu zimus, Milunovic je krivac za svaki drugi gol koji smo primili od pocetka ove godine! Ali, covek ladno standardan, evo vec 8 meseci!!??? Cekajte, ko je ovde lud? Pa, i deca mogu da vide jednog sporog igraca, tromog, neokretnog, koji nogama NE ZNA da igra i čim je lopta na zemlji on ispada. Ovaj Tufegdzic mu zavrtao uši svih 90 minuta i Miloje to opusteno gleda sa klupe – makar da premesti Pankova na Tufegdzica. Ali, ne!!?? Onda ovaj drugi koga smo doveli za 1, 3 miliona evra za 8 meseci ima ucinak od 2 centarsuta i 148 pogresnih dodavanja! Naravno, rec je o Ivanicu! Danas lik usao u 75 minutu i onako odmoran kod drugog primljenog gola ne blokira igraca Spartaka nego stoji kao stub nezainteresovano pored njega!!?? A u organizaciji igre i napadu, osim one prosledjenje lopte Gajicu kada je ovaj centrirao – covek nije postojao, nije potrcao!! Ali, avaj, on ocigledno MORA da igra! A zasto mora ??? Prvo mu na silu otvarali mesto na levom boku, pa na desnom, a onda ovog leta igra konstatno u sredini i covek pojma nema, niti ga sta zanima, niti pokazuje nameru da se zainteresuje! Ali, konstatno igra! A neko ovde napisa da smo Ebisilija oterali kao poslednju dzukelu, a on je Mesi za ovog foliranta. Kao sto neko drugi napisa: na kraju ce Marin morati da igra beka samo da bi Ivanicu igrao! Neke stvari su neverovatne. Voleo bih da Miloje neki put odgovara na pitanja navijaca, pa da ga ja pitam u cemu je kvaka sa Milunov icem i Ivanicem? Koja je to ludacka prica?

Reply
ReD авг 18, 2019 at 05:49

Bravo Darko svaka ti je ko u Njegosa

Reply
Veteran Sever авг 17, 2019 at 22:48

Milun i 1:0….Vulić i 1:1…Prvo poluvreme…
Finale kupa Partizan-Crvena Zvezda 1:0…to jest Milun(Ostojić skočio za dve glave više od našeg metiljavog štopera… i dao gol) – Crvena Zvezda 1:0. Čovek veze nema. Ima li šanse da ga, UEFA zbog dva žuta kartona kazni 6 utakmica neigranja…
Ovo napisah nakon prvog poluvremena….Napisah komentar i nakon kraja , ali valjda je isuvise realan…pa nije u skladu trenda „nabijanja glave u pesak“…pa čeka li, čeka na moderaciju… Opasna ta moderacija, uvek budna… da ne promakne neki komentar koji nije u trendu velicanja njegovog velicanstva Miloja….

Reply
Estrella Roja авг 17, 2019 at 22:42

Gajić je pokazao da je u ovom trenutku kvalitetnije rešenje od Gobeljića i Žuloa zajedno, ostaje još jedna u nizu misterija iz kluba zašto je izostavljen sa spiska za Bern. Da ne bude samo ona Đorđevićeva mudrolija za Kalinića „zna on zašto“.

Reply
Darko авг 18, 2019 at 11:17

Kakav fantastičan dan za tebe Estrelja! Hadzija ti nije odgovorio…

Reply
Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 11:26

Estrella i ja smo imali nesuglasica i nerazumevanja, ali se nikada nije poneo seljački kao ti. Zato gubi se komšija mali na vaš sajt grobljanski.

Reply
Dragan авг 18, 2019 at 11:40

Brate Hadži sa Istoka… Veliki si zvezdaš i čovek, ali šta proganjaš ovde ljude koji misle drugačije od tebe!? Mani se tih kvalifikacije za kolege zvezdaše, tipa:franjevac, sektaš grobarski… samo zato što ne obožavaju Miloja kao ti. Nije to tvoj nivo, brate Hadzi! Evo, ja mislim da je Miloje nižerazredni trener, nemamo igru, nemamo stil, pola ekipe je totalno nespremno, nijednog igrača nije lansirao, ceo fudbalski Beograd priča da uzima procenta od Ugovora pojedinim igračima… i šta sad: hoćes zbog ovog mišljenja i mene da ofarbaš u crno-belo. Pusti brate Hadzi, nek „cveta hiljadu cvetova“ i svako neka iznese svoje mišljenje. Opušteno, brate sa Istoka…

Reply
Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 11:55

Dragane, nigde ne mogu da nađem podatak kog datuma su igrali prijateljsku Zvezda – Notingem Forest 3:2. Znam da je bilo leto 1980 godine i da ga je Keri zavukao sa preko 30m i Borovnica mislim dao dva gola. Ti si godinu od mene stariji na tribini, sećaš li se ove tekme i kad je tačno bila, bitno mi je jer mi je to bila prva tekma na Mari.

Dragan авг 18, 2019 at 13:16

Brate Hadzi… Nema, šanse da je,Keri igrao 1980. jer je otišao iz Zvezde godinu i po dana pre toga… Niti ima šanse da je Borovnica dao dva gola, jer ga je trener Stanković stavljao tada na mesto centathalfa… I nema, šanse da smo igrali sa Notingemom… Avgusta 1980. igrao se turnir „Beograd 80“ gde smo prvog dana pobedili VASKO DE Gamu sa 4:2,a u finalu Partizan sa 3:0… Tada je debitovao Milko Djurovski sa 17 godina i dao gol… Ostala dva dao Repčić… NA vrhu severne tribine tog avgusta 1980. smo sedelii:Kapica, Geza, Goran Blešić, Matke, Boba Kelner, Pera Fiks i ja… Tada smo imali trenera koji na 1:0 za nas pokazuje Pižonu i drugovima da stisnu protivnika još više… A ne da se povuku, igraju bunker i vrše anti-propagandu fudbala… I da: sa takvom ofanzivno igrom smo igrali Četvrtfinala Kupa Šampiona.. Anderleht, Inter, Bajern… I mislim Hadzi da ti je ovo pitanje bila provokacija… Masno si izmislio Kerija, golove Borovnice, Notingem… Al gde mene nadje da „bunariš“ sa tim forama… Bezveze…

Dragan авг 18, 2019 at 13:31

I da ti dodam… Pošto vidim da me onako kulovski proveravaš!!?? Mihalj Keri nikad nije dao gol iz daljine… Nego uglavnom glavom(najbitniji – protiv Ferencvaroša na Marakane aprila 1975… 2:2…110. 000 na stadionu)… Drugo mislim da protiv Notingema smo igrali samo jednom u zivotu… Na pripremama u Engleskoj… 1981…ili 1982…pobedili sa 2:1 ili 3:1…pripreme upamćene jer smo izgubili 7:1 od Svonsija…tada engleskog drugoligaša…! I mani se brate Hadzi ovih glupavih „prodavanja cigle“.

Hadži Dragan NBG авг 19, 2019 at 13:09

Što lupetaš i još misliš da je istina,jesi pijan ili drogiran.Lepo sam te pitao sećaš li se datuma? Znam da je bila 1980 i da je Keri dao gol, za Borovnicu neka bude da nije dao dva nego jedan, a Milosavljević je dao uz njih za 2:1. Uostalom ukucaj na Google: EX YU fudbal-Page 80 i pročitaj. Postava Zvezde je bila sledeća: Ljukovčan, Krmpotić, Baralić, Šestić, Milosavljević, Keri, Borovnica, Jelikić, Jovanović, Muslin, Pižon Petrović. Ko te bre proverava, šta se pros.r.vaš.

Hadži Dragan NBG авг 19, 2019 at 13:13

Četvrtog februara 81. su pobedili Notingem u Engleskoj na pripremama 3:1, to si u pravu, ali si zaista klinac ako misliš da te provociram sa pitanjem kad je kući odigrana.

Dragan авг 19, 2019 at 13:42

Hajde zaobidji me s tim glupim fazonima! Ali, stvarno… Ne znam odakle ti ideja da, si duhovit… Baralić i Keri otišli iz Zvezde 1978…a Ljukovčan debitovao na golu Zvezde tek u oktobru 1980… čini mi se u Tuzli, protiv Slobode. Tadašnji trener golmana, legendarni Bora Kostić, predložio treneru Branku Stanković smenu golmana i tako umesto Dike starijeg Stojanovića na gol stao Ljuka… I mislio sam da smo zvezdaši pobratimi sa Istoka… Ali ti si me pomešao sa nekom „ovčetinom“… Hajde, lepi slike Miloja po stanu, klanjaj mu se i ljubi mu slike… mene zaobidji…

Hadži Dragan NBG авг 20, 2019 at 16:05

Dragane zaista si v.lina nedokazana. Zdravo gl.p.ne.

Suhoj37 авг 17, 2019 at 22:35

Sve osim pobede katastrofa. Ali nema veze. Bitno je da i kada igramo loše, mi dobijamo.

Reply
Dragan авг 17, 2019 at 22:40

Nema veze, a? Pa zato ces se pitati zasto na sledecoj Zvezdinoj utakmici u Beogradu nece biti ni 3.000 navijaca! Kazes potom da je bitno da i kada igramo lose, mi dobijemo…a kada smo to igrali dobro od februara ove godine…podseti me ako mozes…

Reply
Suhoj37 авг 17, 2019 at 22:49

Ma Zvezda je imala toliko ljudi na utakmicama i kada je bila najbolja na svetu. Čak i manje. A što se tiče igre…ne mogu te podsetiti, jer se slažem sa tobom. Od februara igramo katastrofa. Alil nekada smo gubili bodove na jako glup način a sada i ako ogramo loše u Ligi mi ipak dobijemo. To znači da imamo pobednički mentalitet. ALI!…Milojević nikako da nauči. Kada povedemo, mi damo protivniku inicijativu i na kraju nam daju gol. Evo i sada…vrlo lako je moglo da bude 3:3 na kraju. To me jako ljuti. Umesto da zgazimo Kopenhagen, mi smo rvi dali gol i onda parkirali autobus. Helsinki isto tako. Bojim se dvomeča protiv YB zbog toga.

Reply
Dragan авг 17, 2019 at 22:59

Sve se slazem s tobom! Ali potkrala ti se jedna VELIKA greska. Ocigledno sam mnogo stariji navijac od tebe i na Marakani sam od ekstra davne 1979 godine… Pa, kako me dobro sluzi pamcenje…mi tih godina od 90 do 92. kada smo bili tri puta prvaci, sampioni Evropa i sveta… smo imali na utakmici protiv ovog istog Spartaka na Marakani….70.000 gledalaca(stadion tad primao 90.000 gledalaca)…da, da…kolega Suhoj… i slovima; sedamdeset hiljada gledalaca… protiv Radnickog iz Nisa nakon Barija 50.000 gledalaca…itd, itd…

Reply
Звездаш авг 18, 2019 at 10:23

Пре финала, против Осијека је било 90.000 људи.

Dragan авг 18, 2019 at 10:50

Brate, neko od kolega zvezdaša ima 14 godina, a neko 54 godine. Ali, nema veze… Svi smo crveno-bela familija. Meni je i simpatično kada neko ovde napiše kako mu je „TATA PRIČAO da je…“, ali onda se napišu frapantne gluposti kako je „tata pričao“ da Binić osim brzine nije imao pojma sa fudbalom!!??? A Bina imao izvanrednu skok igru, glavom bolje igrao samo Pančev, i Bina je imao stravičan centaršut koji je izvodio u punom trku što su na ovim prostorima imali samo još Džajić i Jarni.

Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 11:10

Bratino mi guramo na svim frontovima, a ja ću biti na istočnoj tribini pa taman da nas je samo 300. Lepo i korisno imaš na samo desetak stadiona u Evropi, iskreno. Misliš da niko ne prepoznaje igru, ali… Budi iskren i reci mi: Da li više voliš da pobeđujemo sa ovakvom igrom i guramo dalje ili da u Evropi završimo kao ranijih godina u prvom ili drugom kolu i zaostajemo za grobljem u ligi, a umiremo u nekakvoj lepršavosti i lepoti. Pa sektaše više ubija kad ih dobijemo 1:0, 2:1, a oni kao bolji, pokidaše se.

Reply
Veteran Sever авг 17, 2019 at 22:23

Najbitnija je pobeda, je li… Sve ostalo nije bitno….. I onda se pitamo sto na Marakani kada igramo domace prvenstvo nema ni 5.000 gledalacaa(manje nego Radnik u Surdulici)… Imamo ocajnu igru vec 8 meseci, ne mozemo u drugom poluvremenu protiv Spartaka da zadrzimo loptu u posedu vise od 30 sekundi…a ceo tim Spartaka zajedno ima manju platu od one rupe nad rupama od Milunovica…. Ko će u domacem prvenstvu da gleda tradicionalno nezainteresovanog Ivanica(covek za 18 minuta loptu nije dodirnuo, a kod onog drugog kola Spartaka ne blokira igraca, nego onako trckara neobavezno pored njega), Jevtovica, Simica, Milunovica, onog Zandera koji ima energiju i brzinu, ali ne zna gde udara glavom, zaletao se tamo i otvarao kontre Spartaku… Ko ce da gleda fudbal koji propagira dekadentni trener, ubica fudbala kao igre, Milojevic…A da, on ima rezultate…E. pa zbog takvih rezultata, na sledecoj utakmici domaceg prvenstva bice 4.000 navijaca…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 17, 2019 at 22:17

milunovic je tuga nevidjena,kao i vukanovic,rodic,jevtovic i svi ostali..ovako ce da cupamo zivce sve dok igramo evropu..ocigledno da su ovi igraci ispod proseka

Reply
Dragan авг 17, 2019 at 22:29

Bitno je da je trener iznad proseka!!! Pa, ako smo morali protiv strašnih evropskih velikana Suduve i Kopenhagena, da igramo najcrnji bunker, da ubijamo fudbal, zasto niko ne pita trenera, zar smo morali tako da igramo i protiv Spartaka drugo poluvreme, kada nismo mogli da povezemo tri dodavanja i dve krštene akcije.

Reply
mitar авг 17, 2019 at 22:10

Odbrana suplja kao sir , Borjan danas nesiguran ,Tomane ce biti veliko pojacanje .U ovako zgusnutom rasporedu pobeda je najbitnija .

Reply

Leave a Comment