Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Томане: „Првенац у важном тренутку“

Црвена звезда је тешко муком савладала Спартак у Суботици(3:2), јунак и човек одлуке био је португалски нападач Томане. 

 

Само шест минута након што је домаћин изједначио на 2:2, Томане је затресао мрежу за експлозију радости у црвено-белим редовима.

– Изузетно сам срећан што сам већ на другој утакмици у Црвеној звезди постигао гол, то је за нападача јако битно. Велики део посла урадио је Гајић који је са десне стране послао сјајан центаршут, а ја сам у паду успео да дођем до лопте и затресе мрежу главом. Био је то изузетно важан тренутак, имали смо мање од десет минута да још једном преокренемо. Нападали смо током целе утакмице, Спартак је одиграо добро, тако да ми је драго што су навијачи могли да уживају у садржајној фудбалској представи – рекао је Томане и осврнуо се на подршку са трибина:

– Атмосфера је била фантастична, мало екипа има тако сјајну подршку на гостовањима као Звезда. Препуна гостујућа трибина и песма која није престајала носили су нас на терену. Заиста су нам дали снагу да преокренемо и изађемо из меча као победници.

Већ наредне среде фудбалери Црвене звезде ће у плеј-офу за Лигу шампиона у Берну одмерити снаге са екипом Јанг Бојс.

– Знам да сви још увек причају о феноменалној завршницу у Копенхагену, али ми смо се окренули наредном изазову. Знамо да би нам добар резултат у гостима донео миран реванш пред нашим навијачима и зато ћемо се максимално фокусирано припремати за ту утакмицу. Екипа ме је одлично прихватила, добро радимо на тренинзима и надам се да ћу ускоро затрести мрежу и у Европи – поручио је Томане.

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета авг 18, 2019 at 15:10

Ех,кад би био као Хуго ефикасан!

Reply

Leave a Comment