Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Важне инфцормације око продаје карата за реванш меч са Јанг Бојсом

ФК Црвена звезда одредио је цене карата за утакмицу плеј-офа за улазак у Лигу шампиона, коју наш клуб игра против швајцарског првака, екипе Јанг бојс на стадиону „Рајко Митић“ у уторак, 27. августа, у 21 час.

 

Улазнице за северну и јужну трибину коштаће 800 динара, за бочни део истока (сектори 1, 2, 6 и 7) 1.200 динара, за централни део источне трибине (сектори 3, 4 и 5) 1.800 динара, а иста цена важиће и за секторе 1, 2, 6 и 7 на бочном делу западне трибине. За централни део запада (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22) биће потребно издвојити 2.000 динара, за ВИП запад 3.000 динара, ВИП И и ИИ 5.000 динара, као и за ВИП галерију.

Сви власници сезонских карата имају право прече куповине карата за своја места за ову утакмицу. Такође, исто право ће важити и за све остале мечеве у УЕФА такмичењима у овој сезони. За овај реванш, важиће исте цене карата као за слободну продају док ће клуб одлуку о попустима за утакмице групне фазе као и даљег такмичења донети благовремено. У систему продаје карата направљене су резервације на бази података са сезонских карата и оне ће важити од уторка 20. августа.

Куповину резервисаних карата могуће је извршити на два начина почевши од 20. августа 2019:

На посебном шалтеру на благајни стадиона „Рајко Митић“ и путем интернета, на сајту www.итицкет.рс уношењем података са сезонске карте уз могућност штампе карте код куће без потребе за доласком на стадион.Напомињемо да се ово правило не односи на бесплатне и карте издате спонзорима клуба. Са друге стране, сви власници породичних сезонских карата имају резервацију за сва своја места по стандардној цени карте.

Продаја карата за утакмицу Црвена звезда – Јанг бојс одвијаће се у две фазе са циљем да се чланству омогући да лакше дође до карата за ову утакмицу: прва фаза ће почети у уторак 20. августа и трајати 3 дана, закључно са четвртком 22. августом; током ове претпродаје карте ће на благајни стадиона моћи да купе само активни чланови клуба који имају право да купе по једну карту за трибину по избору у складу са расположивошћу у моменту куповине. Погодност важи за све категорије чланства уз напомену да чланови из категорије Јуниор карту могу купити само уколико истовремено карту купује и члан из категорије Стандард, односно пунолетна особа у складу са важећим законима. Чланови клуба морају имати нову чланску карту, са грбом са три звездице – они који имају плаћену чланарину могу картицу добити у Сервису за чланство.

Имајући у виду да за ову утакмицу нема попуста за власнике сезонских карата, као додатну погодност сви власници сезонских карата ће моћи да купе и још једну додатну карту показивањем своје чланске карте на благајни стадиона на шалтерима предвиђеним за продају карата члановима током претпродаје.

Радно време благајни је од 10 – 18 часова.

Друга фаза почиње од петка 23. августа 2019. и траје до саме утакмице – у том периоду продаја карата је слободна и одвија се на благајни стадиона као и преко интернета, на сајту www.итицкет.рс на коме ће карте бити доступне већ у четвртак 22. августа од 20 часова.

Напомињемо да сви посетиоци морају имати важећу карту независно од узраста. За куповину карте неопходан је важећи лични документ. У фази слободне продаје једна особа може купити максимално 4 карте.

Север: 800 динара,
Југ: 800 динара,
Исток Бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 1.200 динара,
Исток Центар (сектори 3, 4 и 5): 1.800 динара,
Запад Бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 1.800 динара,
Запад Центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 2.000 динара,
ВИП Запад: 3.000 динара,
ВИП 1: 5.000 динара,
ВИП 2: 5.000 динара,
ВИП Галерија: 5.000 динара.

Повезане вести

1 comment

ДдСд авг 19, 2019 at 17:10

Па шта смо кој курац куповали сезонску, сте ви болесни, шта ???

Reply

Leave a Comment