Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Најновије Обавештења Фудбал

Важне инфцормације око продаје карата за реванш меч са Јанг Бојсом

ФК Црвена звезда одредио је цене карата за утакмицу плеј-офа за улазак у Лигу шампиона, коју наш клуб игра против швајцарског првака, екипе Јанг бојс на стадиону „Рајко Митић“ у уторак, 27. августа, у 21 час.

 

Улазнице за северну и јужну трибину коштаће 800 динара, за бочни део истока (сектори 1, 2, 6 и 7) 1.200 динара, за централни део источне трибине (сектори 3, 4 и 5) 1.800 динара, а иста цена важиће и за секторе 1, 2, 6 и 7 на бочном делу западне трибине. За централни део запада (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22) биће потребно издвојити 2.000 динара, за ВИП запад 3.000 динара, ВИП И и ИИ 5.000 динара, као и за ВИП галерију.

Сви власници сезонских карата имају право прече куповине карата за своја места за ову утакмицу. Такође, исто право ће важити и за све остале мечеве у УЕФА такмичењима у овој сезони. За овај реванш, важиће исте цене карата као за слободну продају док ће клуб одлуку о попустима за утакмице групне фазе као и даљег такмичења донети благовремено. У систему продаје карата направљене су резервације на бази података са сезонских карата и оне ће важити од уторка 20. августа.

Куповину резервисаних карата могуће је извршити на два начина почевши од 20. августа 2019:

На посебном шалтеру на благајни стадиона „Рајко Митић“ и путем интернета, на сајту www.итицкет.рс уношењем података са сезонске карте уз могућност штампе карте код куће без потребе за доласком на стадион.Напомињемо да се ово правило не односи на бесплатне и карте издате спонзорима клуба. Са друге стране, сви власници породичних сезонских карата имају резервацију за сва своја места по стандардној цени карте.

Продаја карата за утакмицу Црвена звезда – Јанг бојс одвијаће се у две фазе са циљем да се чланству омогући да лакше дође до карата за ову утакмицу: прва фаза ће почети у уторак 20. августа и трајати 3 дана, закључно са четвртком 22. августом; током ове претпродаје карте ће на благајни стадиона моћи да купе само активни чланови клуба који имају право да купе по једну карту за трибину по избору у складу са расположивошћу у моменту куповине. Погодност важи за све категорије чланства уз напомену да чланови из категорије Јуниор карту могу купити само уколико истовремено карту купује и члан из категорије Стандард, односно пунолетна особа у складу са важећим законима. Чланови клуба морају имати нову чланску карту, са грбом са три звездице – они који имају плаћену чланарину могу картицу добити у Сервису за чланство.

Имајући у виду да за ову утакмицу нема попуста за власнике сезонских карата, као додатну погодност сви власници сезонских карата ће моћи да купе и још једну додатну карту показивањем своје чланске карте на благајни стадиона на шалтерима предвиђеним за продају карата члановима током претпродаје.

Радно време благајни је од 10 – 18 часова.

Друга фаза почиње од петка 23. августа 2019. и траје до саме утакмице – у том периоду продаја карата је слободна и одвија се на благајни стадиона као и преко интернета, на сајту www.итицкет.рс на коме ће карте бити доступне већ у четвртак 22. августа од 20 часова.

Напомињемо да сви посетиоци морају имати важећу карту независно од узраста. За куповину карте неопходан је важећи лични документ. У фази слободне продаје једна особа може купити максимално 4 карте.

Север: 800 динара,
Југ: 800 динара,
Исток Бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 1.200 динара,
Исток Центар (сектори 3, 4 и 5): 1.800 динара,
Запад Бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 1.800 динара,
Запад Центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 2.000 динара,
ВИП Запад: 3.000 динара,
ВИП 1: 5.000 динара,
ВИП 2: 5.000 динара,
ВИП Галерија: 5.000 динара.

Повезане вести

1
Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Avatar Recent comment authors
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
Avatar
Гост
ДдСд

Па шта смо кој курац куповали сезонску, сте ви болесни, шта ???