Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаПрипремеРукомет

Рукометаши одрадили први део припрема, следи уигравање

Црвено-бела експедиција се вратила из Вршца у суботу, и након дана одмора спремна је за другу фазу припрема.

Прва фаза припрема која је одрађена у Београду и Вршцу је била садржана углавном на физичком плану, уз рад са лоптом, и сада следи глазура: тактичко-технички рад, уигравање линија тима и наравно утакмице кроз које ће се кристалисати екипа за нову сезону.

Традиционално добрим условима и домаћинима у Вршцу, као и радом је задовољна цела екипа, а честе шале и добра атмосфера су у великој мери олакшале напоре током тренинга.

– Веома сам задовољан условима које смо имали, као и увек у Вршцу, желим да изразим захвалност нашим домаћинима на свему. Задовољан сам, јако смо радили, напорно, момци су ми и олакшали јер су дошли коректно спремни на припреме. Оно што нас очекује у наредном периоду су припремне утакмице, истакао је шеф стручног штаба Ненад Перуничић.

И капитен Иван Рајичевић је задовољан радом у Вршцу, коју је пропратила добра атмосфера.

– Имали смо заиста перфектне услове за рад, све нам је било на располагању. Трудили смо се максимално, тренирали смо напорно, три пута дневно. Атмосфера у екипи је одлична, спремни и са нестрпљењем очекујемо припремне утакмице, како бисмо се што боље уиграли и припремили за наше такмичарске циљеве.

Екипи се прикључују Иван Хорват и Стефан Петрић, који су били са кадетском репрезентацијом Србије на ЕП у Скопљу.

Прву припремну утакмицу црвено-бели ће одиграти у среду против Радничког из Крагујевца у „Шумицама“, а у суботу нас очекује и друга провера, уз потврду једног од противника.

До почетка нове сезоне која за Црвену звезду почиње 14. септембра у Новом Пазару, црвено-бели ће одиграти и пријатељске утакмице са гостима из Кине, и учествоваће на једном турниру.

Извор/фото:(РК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment