Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„Црвено-бела крв“ 17. пут!

Традиционална акција „Црвено-бела крв“, коју навијачи нашег клуба 17. пут организују у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије, биће поново одржана на нашем стадиону наредног викенда.

Добровољни даваоци имаће прилику да у суботу и недељу 24. и 25. августа од 10 до 18 часова у Медију центру стадиона „Рајко Митић“.

Као и много пута до сада, позивамо све људе добре воље који су у могућности да дођу и дају крв, и на тај начин некоме спасу живот. Црвена звезда одавно је препознала значај ове акције, те је тако наш клуб спремио велико изненађење за сваког ко покаже хуманост и дође на Маракану и да крв.

Нове залихе крви су увек неопходне, а акција „Црвено-бела крв“ у сарадњи са Инститиутом за трансфузију крви Србије сваки претходни пут је имала изузетан одзив, зато верујемо да ће тако бити и овог пута. Крв могу дати све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment