Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Одложена утакмица са Чукаричким!

Утакмица шестог кола Суперлиге Србије између Црвене зведе и Чукаричког биће одложена због обавеза нашег клуба на европској позорници.

Изабраници Владана Милојевића стигли су на само корак од групне фазе Лиге шампиона, а прилику да понове прошлосезонски успех покушаће да искористе у двомечу против Јанг бојса. Црвено-бели сутра од 21 час гостују прваку Швајцарске, а до реванша у Београду било је предвиђено да одиграју и првенствени меч са Чукаричким који је одложен одлуком директора Суперлиге.

Наш клуб је, због веома важних дуела на интернационалној сцени у наредних недељу дана, послао молбу на адресу Суперлиге да утакмица са Чукаричким буде одложена.

Захтев је прихваћен, па ћемо снаге са градским ривалом одмерити у накнадно одређеном термину, зависно од европских обавеза и суперлигашког календара.

Црвена звезда први сусрет плеј-офа за Лигу шампиона игра сутра у Берну, док је реванш заказан за 27. август од 21 час, а улазнице за ту утакмицу већ су у продаји на благајни стадиона „Рајко Митић“.

 

Повезане вести

Leave a Comment