Млађе селекције хокејашког клуба Црвена звезда, под будним оком легендарног Војина Кољеншића Шиље, пуном паром се припремају за предстојећу 2019/20 сезону. Већ до сада су одрађени неки кампови у Словенији, Чешкој, Словачкој, Аустрији и Шведској, а млади хокејаши су поновно отпутовали пут Чешке на припреме које је организовао клуб. Господин Кољеншиће је за наш портал дао кратак опис припрема.

– “Припреме иду по плану”, каже Војин Кољеншић и додаје:

– “Одрађени су радни кампови у Словенији. Чешкој, Словачкој, Аустрији и Шведској у месецу јулу.
Како се приближава почетак сезоне и излазак на лед, клуб је организовао клупске припреме на леду у Ческој (Брунов Билнице) од 18.08. – 29.08.2019 за 45 деце, а под водством пет тренера. Тренизи су организовани на леду по 2 пута и на сувом, са коришћењем базена и одигравањем тренинг утакмица.
Остатак играча који су остали у Београду раде четири пута недељно у С.Ц. Олимп (балон, сала, пластика).”

Хокејашки клуб Црвена звезда је једини клуб у Србији који има све селекције и који, заједно са родитељима, улаже јако пуно у развој хокеја на леду, а посебно када су у питању млађе селекције. Познато је да је господин Кољеншић био један од покретача ЕРСТЕ лиге будућих шампиона, а да је господин Бојан Врачевић (Звездин овогодишњи кандидат за председника СХЛС-а) можда и најодговорније за реализацију целог тог пројекта.

(извор/фото: czbgtv.com)

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о