Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звездине млађе селекције пуном паром припремају се за нову сезону

Млађе селекције хокејашког клуба Црвена звезда, под будним оком легендарног Војина Кољеншића Шиље, пуном паром се припремају за предстојећу 2019/20 сезону. Већ до сада су одрађени неки кампови у Словенији, Чешкој, Словачкој, Аустрији и Шведској, а млади хокејаши су поновно отпутовали пут Чешке на припреме које је организовао клуб. Господин Кољеншиће је за наш портал дао кратак опис припрема.

– “Припреме иду по плану”, каже Војин Кољеншић и додаје:

– “Одрађени су радни кампови у Словенији. Чешкој, Словачкој, Аустрији и Шведској у месецу јулу.
Како се приближава почетак сезоне и излазак на лед, клуб је организовао клупске припреме на леду у Ческој (Брунов Билнице) од 18.08. – 29.08.2019 за 45 деце, а под водством пет тренера. Тренизи су организовани на леду по 2 пута и на сувом, са коришћењем базена и одигравањем тренинг утакмица.
Остатак играча који су остали у Београду раде четири пута недељно у С.Ц. Олимп (балон, сала, пластика).”

Хокејашки клуб Црвена звезда је једини клуб у Србији који има све селекције и који, заједно са родитељима, улаже јако пуно у развој хокеја на леду, а посебно када су у питању млађе селекције. Познато је да је господин Кољеншић био један од покретача ЕРСТЕ лиге будућих шампиона, а да је господин Бојан Врачевић (Звездин овогодишњи кандидат за председника СХЛС-а) можда и најодговорније за реализацију целог тог пројекта.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment