Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Како је Гарсија изабрао Београд пре Атине?

Претходног викенда наш клуб је водио велику борбу са грчким Олимпијакосом за потпис Аргентинца Матеа Гарсије. Црвено-бели из Пиреја у Гарсији су препознали важног играча и користили су сва могућа средства не би ли приволели некадашњег фудбалера Институто Атлетико Централа из Кордобе, шпанских клубова Лас Палмаса, Осасуне и Алкоркона као и солунског Ариса да Солун замени Атином. Да би успели у својој намери чалници Олимпијакоса нису презали ни да најгнусније изврешају како државу Србију, тако и сам народ.

У одвраћању Гарсије да не пређе у редове српског шампиона хушкали су га да ће га на стадиону „Рајко Митић“ дочекати нередовна плата, да клубу искључују струју и воду и да би живео у несређеној земљи којој прети стална могућност сукоба у јужној покрајини Косову и Метохији.

Тим поводом своје вишење свега доживљеног изнео је Зоран Стојадиновић менаџер аргентинског фудбалера:

– „То су све дозвољена средства када је трансфер у питању. Знате, људи из Шпаније могу да поверују у то јер се не информишу о дешавањима у Србији на дневном нивоу. Зато је најбитније било приволети Гарсију да допутује у Београд и лично се увери како је заиста овде.“

Стојадиновић је истакао да су велику улогу у реализацији трансфера имали капитен Марко Марин и оволетошње појачање нашег клуба Шпанац Хозе Алберто Кањас:

– „Одушевио ме је Кањас. Види се да није причао лепо о Београду и Звезди зато што му је то неко рекао, већ из срца. Матео је изашао на вечеру са Марином и Кањасом. Брзо су се скапирали. Смејали се и нашли неку заједничку причу.“

И сам овај трансфер само је још један показатељ да је Црвена звезда претходних година успела да поврати некада изгубљени углед, јер није мала ствар „победити“ један стабилан европски клуб у борби за потпис страног фудбалера таквог квалитета. Остаје и да сам Матео Гарсија оправда на терену велику административну борбу.

Повезане вести

3 comments

djoka lotric авг 21, 2019 at 16:14

bratske odnose sa olimpijakosom imaju samo pojedinci,velika vecina ne…

Reply
nele авг 21, 2019 at 10:29

Eto,vidite kakav je nas „bratski“ klub?! Sramota! Kazete, to je dozvoljeno?! Ja svog „brata“ ne bih vredjao ni u jednoj situaciji, pogotovo ne ovako odvratnim lazima! Ja da sam na mestu celnika Zvezde momentalno bih kontaktirao nas „bratski“ klub i debelo bi im zamerio na ovakvom vredjanju. I to u najmanju ruku, mozda bi cak zapretio i prekidanjem svih prijateljskih odnosa sa njima! Ali ne, nasi to nece uraditi jer Srbi ne vole da „zatezu“ a vole i da glume mucenike sto je tek posebno jadno.

Reply
Backo авг 21, 2019 at 13:41

Kada cete vise da shvatite da mi sa Olimpijakosom nemamo bratske odnose na nivou KLUBA, vec su u bratskim osnosima navijacke grupe!!!

Reply

Leave a Comment