Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда тренирала у Берну

Фудбалери Црвене звезде у 19 сати истрчали су на стадион Швајцарске, дом фудбалера екипе Јанг бојс, на коме ће сутра одмерити снаге у оквиру првог меча плеј-офа за Лигу шампиона.

Нешто после поднева наша екипа стигла је у Берн. Црвено-белу експедицију дочекало је хладно и кишовито време. После београдских 35 степени, температура нижа чак за 19 степени није изненадила наше момке. У одличном расположењу изабраници Владана Милојевића одрадили су тренинг. Уобичајено загревање, рукометна утакмица по нешто измењеним правилима и усавршавање тактичких замисли обележили су тренинг. С обзиром на то да стадион екипе Јанг бојс има вештачку траву, која је у одличном стању, киша није сметала екипи.

Новајлија Матео Гарсија одрадио је тренинг са екипом. У Швајцарску због картона нису отпутовали Немања Милуновић и Душан Јованчић, а због повреда Милан Павков и Срђан Бабић.

Карте за трибину са навијачима Црвене звезде су распродате, за утакмицу влада велико интересовање, тако да верујемо да ће црвено-бели имати фантастичну подршку. Прва утакмица плеј-офа за Лигу шампиона Јанг бојс – Црвена звезда игра се у среду, 21. августа, у 21 сат.

(извор/фото: crvenazvezdafk.com)

Повезане вести

2 comments

Acanbgd1989 авг 21, 2019 at 11:23

Srecno nam bilo veceras ! Ne znam sta nije u redu bilo na utakmicama da Kopenhagenom !? Sudijske odluke krajnje diskutabilne u Beogradu, nesviran penal na pocetku meca u drugom mecu, dajte ljudi ozbiljnosti malo. Kako Marin koji je cudotvorac sa loptom da igra kada se tolirise „igra“ da je tako nazovem na njemu. Ajde na dan utakmice, bez saveta i pridika Miloju. Istrcimo veceras I pokazimo im ko je Zvezda. Ne znam da li vidite da svi igraju u ovim fazama takticki fudbal, da li je zaboravljen cas fudbala Liverpulu ? Izbacena je ekipa koja je od poslednjih 13 god, 12 igrala grupnu fazu evropskih takmicenja, budimo realni i stanimo uz momke. A ovi sto nece gledati utakmicu, ako igra ovaj ili onaj, ne treba ni da gledaju. Napred Zvezdo !!!

Reply
Suhoj37 авг 21, 2019 at 10:22

Neka je sa srećom! I da se ne ponovi Kopenhagen! Mislim na to da igramo doktorski dok ne damo gol a onda parkiranje autobusa…nego da gazimo ove mlade momke do kraja!

Reply

Leave a Comment