Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда одрадила први тренинг у новој сезони

КК Црвена звезда мтс одрадио је први тренинг у сезони 2019/2020. Под вођством стручног штаба предвођеног тренером Миланом Томићем црвено-бели су начинили први корак у циљу да спремно дочекају почетак такмичарске године. Кошаркаши Црвене звезде мтс и званично су почели припреме у четвртак у Београду, након тродневних обавезних тестирања и лекарских прегледа, који су показали да су првотимци кроз индивидуални рад спремно дочекали окупљање и почетак нове сезоне. Тренер Милан Томић и стручни штаб са такмичарским саставом за сезону 2019-2020 у наредним данима два пута дневно кроз тренинге, фокусираће се на стицању физичке снаге екипе. И поред чињенице да је као и на почетку сваких припрема, приоритет стицање снаге пред врло захтевну и тешку сезону, део тренинга осим рада у теретани, биће искоришћен и за рад са лоптом и постепено уигравање тима.

У том ритму (два тренинга дневно, теретана, трчање и тактичко-технички део тренинга) екипа ће се припремати у наредним данима, до прве утакмице са немачким Олденбургом која је заказана за 1. септембар у „Штарк арени“ и која ће бити затвореног типа.
Подсетимо, осим утакмице са Олденбургом, црвено-беле чекају и провере са Дарушафаком, Морнаром, две утакмице са Олимпијакосом, једна са Перистеријем, пре пута у Загреб и прве званичне утакмице на АБА Суперкупу у дворани „Дражен Петровић“ против Копер Приморске која је на програму 26.09.2019.године.

Повезане вести

Leave a Comment