Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Даваоцима крви карта за Јанг бојс

Навијачи који овог викенда буду дошли на стадион „Рајко Митић“ и учестововали у традиционалној акцији „Црвено-бела крв“, биће награђени улазницама за утакмицу против Јанг бојса.

Сви који желе имаће прилику да у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ у суботу и недељу, 24. и 25. августа, у периоду од 10 до 18 часова дају крв.

Црвена звезда решила је да награди и захвали се онима који покажу хуманост и учествују у 17. по реду акцији „Црвено-бела крв“. С обзиром на то да се акција одржава уочи реванш меча квалификација за Лигу шампиона Црвена звезда – Јанг бојс, клуб је одлучио да свим даваоцима крви поклони улазницу за ту утакмицу.

Крв могу дати све особе од 18 до 65 година, уз услов да су здраве, да су претходне ноћи спавале уобичајено, да су обедовале, да су унеле одређену количину течности, као и да нису под дејством алкохола или неких других опијата. Неопходно је да интервал између давања крви буде три месеца за особе мушког, односно четири месеца за особе женског пола.

Звездаши су се увек показивали као хумани (у претходној акцији 903 даваоца), а верујемо да ће и овај пут акција „Црвено-бела крв“ у сарадњи са Институтом за трансфузију крви имати велики одзив од стране наших навијача.

Велико интересовање влада за утакмицу против Јанг бојса, а уз могућност да добијете карту, имаћете могућност и да некоме спасите живот.

Звездаши будите хумани!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment